JYVÄSKYLÄN YLIOPPILASTEATTERI ESITTÄÄ: VAINAJALA

Sunnuntai 7.11.2021 18:00
Liput 14/8 €

Utuinen, viileä järvimaisema. Sumun keskeltä ilmestyy hitaasti lipuen lautta. Joukko sieluja valmiina kohtaamaan viimeisen työpaikkansa.

Vainajala.

Täällä vellotaan pysähtyneessä ajassa ja epätoivossa. Täällä jumiudutaan menneisyyteen ja Hauensuoleen. Mennyt elämä on vailla merkitystä, mikä kaipaa nyt selityksiä. Täällä halutaan unohtaa ja hukuttaa murheet Valhallan juomaan tai Virtojen pyörteisiin.


”Teitkö sä koskaan sellaista virhettä, joka ei ikinä jättänyt rauhaan?”

Vainajala on ohjaaja-käsikirjoittaja Palveen ensimmäinen kokopitkä teos, joka käsittelee rapistuvassa pastissi-tuonpuoleisessa anteeksiannon, menetyksen ja läheisten osuutta elämässä ja kuolemassa.

Käsikirjoitus & ohjaus: Jussa Palve

Graafinen suunnittelu: Riku Suonio

Ensi-ilta la 9.10. klo 13

Muut esitykset:

ti 12.10. klo 18

su 17.10. klo 13 & 18 (Klo 13 opiskelijaetunäytös – 2 opiskelijaa yhden hinnalla!)

su 24.10. klo 18

su 31.10. klo 13 & 18

su 7.11. klo 18

Liput: 14€/8€ (KeHy-teatteririnki 6 €)

Lippuvaraukset osoitteesta http://jyt.fi/ Liput lunastetaan ovelta n. 15 min ennen esitystä. Suositaan kortti- tai lähimaksua. 

Esityksen arvioitu kesto on noin 1 h 30 min.

Kaikki esitykset Ylioppilastalo Ilokivessä (Keskussairaalantie 2, Jyväskylä)

Katsomossa on suositeltavaa käyttää kasvomaskia. Ethän saavu kipeänä teatteriin.

Lisätietoja: tiedottaja@jyt.fi / www.jyt.fi  

#jyväskylänylioppilasteatteri #vainajalaJYT

Muita tapahtumia marraskuussa

Elokuvat

Maanantai 8.11.2021 18:00

KAVI-aluesarja: Taikurit

KAVI -aluesarjan näytökset joka toinen maanantai klo 18.00 Ylioppilastalo Ilokivi Venuella.
Jyväskylän KAVI -aluesarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Keski-Suomen elokuvakeskus ry ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Mm. Fritz the Cat (1972) ja Coonskin (1975) kulttianimaatioista tunnetun Ralph Bakshin fantasiaklassikko!

"Perheystävällinen post-apokalyptinen fantasiaraina sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maagiseen satumaailmaan, jossa ihmisrotu on mutatoitunut jos minkälaisiksi kummajaisiksi ja näiden paikan luomakunnan kruununa ovat ottaneet keijut, maahiset ja kääpiöt, jotka elävät rikkumattomassa rauhassa omissa pienissä yhteisöissään. Kolmentuhannen vuoden rauhan jälkeen pääkeiju saa kaksi poikaa, joista toinen rakastaa lähimmäisiään ja käyttää voimiaan vain hyvään, kun taas toinen vihaa kaikkea elävää ja viihdyttää itseään kiduttamalla ja tappamalla eläimiä. Myöhemmin pimeämpi puolikas löytää käsiinsä tuhoutuneen ihmiskunnan taakseen jättämät joukkotuhoaseet ja hyvien tyyppien on palautettava jälleen rauha maahan." (Leffatykki)

Elokuvat

Tiistai 9.11.2021 17:00

VapaaKino

"Hail to the King baby". Miekkailevia luurankoja, neito hädässä, moottorisaha ja boomstick. Nuf said.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Live

Keskiviikko 10.11.2021 18:00

Kaleidoskuuppi -livejournalismi-ilta

Oletko kyllästynyt lukemaan sanomalehteä? Kaipaatko uutta näkökulmaa päivittäisiin uutisiin?Tervetuloa Kaleidoskuuppi-livejournalismi-iltaan. Kaleidoskuuppi on videota, ääntä ja performanssia yhdistelevä monitaiteinen esityskokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yleisölle sisäänpääsy uutisten ja toimittajan työ ytimeen. Kaleidoskuuppi koostuu viidestä lyhyestä esityksestä, joista jokainen on syntynyt kirjoitetun jutun pohjalta. Esityksestä ovat vastuussa Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijat.