Kaleidoskuuppi -livejournalismi-ilta

Keskiviikko 10.11.2021 18:00
Liput 3 €

Oletko kyllästynyt lukemaan sanomalehteä? Kaipaatko uutta näkökulmaa päivittäisiin uutisiin?Tervetuloa Kaleidoskuuppi-livejournalismi-iltaan. Kaleidoskuuppi on videota, ääntä ja performanssia yhdistelevä monitaiteinen esityskokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yleisölle sisäänpääsy uutisten ja toimittajan työ ytimeen. Kaleidoskuuppi koostuu viidestä lyhyestä esityksestä, joista jokainen on syntynyt kirjoitetun jutun pohjalta. Esityksestä ovat vastuussa Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijat.


Kaleidoskuupin tapahtumapaikkana toimii Ilokivi Venue ja pääsylippu tapahtumaan maksaa vain kolme euroa. Liput paikanpäältä käteisellä/Mobile Paylla. Ennakkolippuja voi tiedustella mailitse ville.v.harden@student.jyu.fi

Kaleidoskuuppi-iltoja järjestetään syksyn aikana yhteensä kolme kertaa seuraavina päivinä:
ke 6.10 klo 18-19
ke 10.11 klo 18-19
ke 1.12. klo 18-19

Kaleidoskuupin ohjelma rakentuu viidestä esityksestä, jotka käsittelevät muun muassa Ladojen vuokrausta, sokeiden kalliokiipeilyä ja musiikin parantavaa vaikutusta. Iltojen tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kaleisdoskuupin tavoitteena on uudistaa perinteistä tapaa tehdä journalismia, rikkoa maksumuurit ja tuoda juttuaiheet sinne, missä ihmiset ovat. Livejournalismin hengen mukaisesti myös toimittajat juttujen takana tulevat näkyviin.

Tervetuloa kurkkaamaan, mitä Kaleidoskuupista näkyy!

Muita live marraskuussa

Keikat

Lauantai 13.11.2021 20:00

Hammer Club : Red Eleven & Luna Kills

Hammer Club esittelee artisteja, jotka livenä iskevät kuulijaansa lekalla päähän. Ensimmäisessä klubissa heittovuorossa ovat jyväskyläläisille entuudestaan jo tuttu Red Eleven sekä Kuopiosta ponnistava, yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista metallitulokkaista, Luna Kills.

Muut

gamenight

Keskiviikko 17.11.2021 17:00

Venue Gamenight vol III

Ilokivi Venuen kerran kuussa tapahtuva GAMENIGHT. Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.

Live

Lauantai 20.11.2021 19:00

SBN: Sweet Comedy Night

Sukella mukaan loppuvuoden koomisimpaan illanviettoon Ilokivi Venuella 20.11.2021! Sweet Comedy Night tarjoaa upean kattauksen burleskia, dragia sekä stand up komiikkaa!

Tällaista showta ei Jyväskylässä olekaan ennen nähty. Tule nauttimaan showsta yksin, kaverin tai puolison kanssa tai vaikka isommalla porukalla. Täällä juomat ovat kylmiä ja tunnelma kuuma!