JYYn järjestöspektaakkeli

Keskiviikko 7.9.2022 17:00

Syksyn järjestökoulutukset polkaistaan käyntiin Järjestöspektaakkelilla syyskuun alussa. Koulutus on tarkoitettu JYYn alaisten järjestöjen aktiiveille. Tule mukaan kouluttautumaan!
Ilmoittautumislinkki https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/200e144b-6bcb-4947-b7a5-70fdcf6e4a0c?displayId=Fin2599122

Järjestöspektaakkeli
Ke-to 7.-8.9. klo 17-19.15


JYYn syksyiset järjestökoulutukset hostataan tänä vuonna Ilokivellä

Muita tapahtumia syyskuussa

Keikat

Perjantai 9.9.2022 20:00

Prestige, Skull Altar, Death is Death

Vanhan liiton thrash metalli jyrisee kun Prestige, Skull Altar, Death is Death laittavat menoksi. Saavu paikalle!
Liput ovelta 15 euroa.

Bändeillä myös merchandisea myynnissä.
Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa!!!

Tamperelainen PRESTIGE on yksi vanhimmista ja pitkäikäisimmistä bändeistä Suomen thrash metallin skenessä. Bändi aloitti toimintansa jo 1987. Uusi PRESTIGE albumi, REVEAL THE RAVAGE, julkaistiin elokuussa 2021. Nyt bändi on taas rautaisessa iskussa ja valmiina lavoille!

Kuopiolainen SKULL ALTAR soittaa häikäilemätöntä thrash metallia, jossa reilusta menosta ei tingitä.
Jyväskylän DEATH IS DEATH takaa, että kuolema on varmaa.

Klubit

Lauantai 10.9.2022 21:00

Katharsis

Syyskauden avajaisbileet Ilokivessä!

Irtaudu arjesta ja synny uudestaan tanssilattialla. Puhdistaudu, vapaudu ja voimaannu atmosfäärisen tanssimusiikin tahdissa.
Alkuillan lämmittää pehmeä folktronica & chill, josta kuljetaan tanssillisiin etnisiin biitteihin ja houseen, jonka jälkeen nautitaan monipuolisista diipeistä ja isoista rytmeistä. Illan kruunaa maailman monista kulttuureista vaikutteita ottava syvästi groovaava bassolinja.

Kohtaa itsesi. Yhdessä.
Tervetuloa.

Elokuvat

Maanantai 12.9.2022 17:00

Vapaa Kino

Vapaa Kinon syyskausi korkataan käyntiin klassikkoelokuvalla Back to the Future eli Paluu tulevaisuuteen! Elokuvailtaa hostaa Pedaali ry.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Elokuvanäytökset järjestetään muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta klo 17 alkaen Ilokivi Venuen tiloissa. Näytöksiin on vapaa pääsy!
Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan ensimmäiset 50 otetaan saliin.