Kaleidoskuuppi -livejournalismi-ilta

Keskiviikko 6.10.2021 18:00
Liput 3 €

Tervetuloa Kaleidoskuuppi-livejournalismi-iltaan. Kaleidoskuuppi on videota, ääntä ja performanssia yhdistelevä monitaiteinen esityskokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yleisölle sisäänpääsy uutisten ja toimittajan työ ytimeen. Kaleidoskuuppi koostuu viidestä lyhyestä esityksestä, joista jokainen on syntynyt kirjoitetun jutun pohjalta. Esityksestä ovat vastuussa Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijat.


Oletko kyllästynyt lukemaan sanomalehteä? Kaipaatko uutta näkökulmaa päivittäisiin uutisiin?

Kaleidoskuupin tapahtumapaikkana toimii Ilokivi Venue ja pääsylippu tapahtumaan maksaa vain kolme euroa. Liput paikanpäältä käteisellä/Mobile Paylla. Ennakkolippuja voi tiedustella mailitse ville.v.harden@student.jyu.fi

Kaleidoskuuppi-iltoja järjestetään syksyn aikana yhteensä kolme kertaa seuraavina päivinä:


ke 6.10 klo 18-19
ke 10.11 klo 18-19
ke 1.12. klo 18-19

Kaleidoskuupin ohjelma rakentuu viidestä esityksestä, jotka käsittelevät muun muassa Ladojen vuokrausta, sokeiden kalliokiipeilyä ja musiikin parantavaa vaikutusta. Iltojen tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kaleisdoskuupin tavoitteena on uudistaa perinteistä tapaa tehdä journalismia, rikkoa maksumuurit ja tuoda juttuaiheet sinne, missä ihmiset ovat. Livejournalismin hengen mukaisesti myös toimittajat juttujen takana tulevat näkyviin.

Tervetuloa kurkkaamaan, mitä Kaleidoskuupista näkyy

Muita live lokakuussa

Keikat

Torstai 7.10.2021 20:00

Us & Entäs Peltonen

Us ja Entäs Peltonen marssivat viikkokeikalle Venuen lavalle torstaina 7.10.!

Keikat

Keskiviikko 13.10.2021 19:00

PERUTTU: Yiorgos Fakanas Group feat. Guthrie Govan

Tämän päivän valovoimaisimpien kitaristien joukkoon lukeutuva Guthrie Govan lyö hynttyyt yhteen kreikkalaisen Yiorgos Fakanas Groupin kanssa ja ryhmä tarjoilee lokakuussa rouhean kattauksen väkevää jazz-rockkia Jyväskylässä, Tampereella sekä Helsingissä.

Keikat

Perjantai 15.10.2021 20:00

JYROCK 2021

Suomen vanhin sisäfestivaali palaa ja tuo Jyväskylään vaihtoehtomusiikin tulevat suuret nimet. Kaksipäiväinen festivaali ylioppilastalo Ilokivessä 15. - 16.10.2021