Meritta & Meeri Sarjasto

Torstai 9.12.2021 19:00
Liput 8/10 €

Meritta on jyväskyläläinen laulaja, opettaja ja laulujen kirjoittaja. Meritta on julkaissut kaksi singleä (Rauha & Hetkinen vielä) ja soittaa nyt ensimmäisen oman musiikin keikkansa.

Meeri Sarjasto on jyväskyläläinen laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi Lokakuussa 2020 debyytti EP:nsä Mun sanoin. Tämän jälkeen hän on julkaissut Pidän paikkaa -singlen kesällä 2021. 


Meritta & Meeri Sarjasto @ Ilokivi, 9.12.2021.

Liput: 10/8€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). 

20:00 Meritta
21:00 Meeri Sarjasto

MERITTA

Meritta on jyväskyläläinen laulaja, opettaja ja laulujen kirjoittaja. Meritta on julkaissut kaksi singleä (Rauha & Hetkinen vielä) ja soittaa nyt ensimmäisen oman musiikin keikkansa. Meritan lauluissa yhdistyvät laulelmatyyppinen pop-musiikki ja kansanmusiikkivivahteet maustettuna väkevillä teksteillä omasta elämästä. Tälle keikalle erityisesti sovitetut laulut saavat uuden elämän kitaran, sellon, perkussioiden ja lauluyhtyeen voimin.

Laulu – Meritta 
Kitara – Heikki Pyykkönen
Sello – Reetta Manninen
Lauluyhtye – Meeri Sarjasto, Saija Väisänen, 
Aino Vuorenmaa ja Siina Koivunen
Perkussiot – Petteri Varis

Ääni – Matti Korhonen

Spotify: 
https://open.spotify.com/artist/7JTPT9aE1bB0XVl4zINSZ3…

MEERI SARJASTO

Meeri Sarjasto on jyväskyläläinen laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi Lokakuussa 2020 debyytti EP:nsä Mun sanoin. Tämän jälkeen hän on julkaissut Pidän paikkaa -singlen kesällä 2021. Oman musiikin tavoitteellisen tekemisen Meeri Sarjasto on aloittanut jo vuonna 2016. Kappaleet käsittelevät rehellisesti nuoren naisen elämää, vaikeitakin aiheita kaihtamatta. Artistin musiikki on suomipoppia, jossa on kuitenkin vaikutteita mm. räpistä. 

Laulu – Meeri Sarjasto
Kitara – Pekka Oravuo
Koskettimet – Nelli Marjomäki
Basso – Marko Varonen
Rummut – Vili Kallonen
Perkussiot – Petteri Varis
Taustalaulu – Saija Väisänen, Aino Vuorenmaa ja Meritta Pyykkönen

Ääni – Matti Korhonen

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6phQLCznVSS9lN7oqHhBUc…

Muita keikat joulukuussa

Keikat

Perjantai 10.12.2021 18:00

JYRMY esittää: Skltrfest 2021

Jyrmyn SKLTRFEST jälleen Ilokivi Venuessa!

SKLTRFEST 2021 esittää perinteiseen tapaansa uudehkoa vaihtoehtomusiikkia, tällä kertaa tarjoten punkkia, rokkia sekä metallia.

Live

Perjantai 17.12.2021 19:00

Sweet Burlesque Extravaganza

Pakkasen paukkuessa ja lumihiutaleiden leijaillessa taivaalla on hyvä suunnata sisälle lämpimään nauttimaan burleskin riemusta, glamourista ja kuumasta tunnelmasta.

Live

Lauantai 18.12.2021 19:00

Sweet Burlesque Extravaganza

Pakkasen paukkuessa ja lumihiutaleiden leijaillessa taivaalla on hyvä suunnata sisälle lämpimään nauttimaan burleskin riemusta, glamourista ja kuumasta tunnelmasta.