Pambikallio + Elmeri

Perjantai 18.3.2022 19:00
Liput 14€ €

Kevään tuulet puhaltavat ja Ilokivi Venuen maaliskuu täydentyy mahtavilla uusilla, nousevilla artisteilla:
Pambikallio + Elmeri @ Ilokivi Venue 18.3.2022
Ovet klo 19.
Elmeri klo 20.30
Pambikallio n. klo 21.30
Liput 14€ VAIN OVELTA.

****
Pambikallio on yksi vuoden 2021 seuratuimpia ja mielenkiintoisimpia tulokkaita. Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostaman duon musiikissa on jotain kiehtovaa, tuoretta ja ainutlaatuista.

***
Elmerin retro-henkisessä rokkenrollissa yhdistyvät leikkisä kitaranvingutus, haaveilu, haavoittuvaisuus, herkkyys, lapsekkuus, meno ja meininki sekä lakonisuus. Artistin naivistiset tekstit venyvät arjen pienistä havainnoista aina eksistentiaalisiin pohdintoihin. Niitä säestävät usein rouheat kitarat, jytäävät bassolinjat ja toisinaan pelkkä akustinen kitara. Elmeri itse kutsuu musiikkiaan ”nynnyrokiksi”, koska lakoninen ja herkkä ulosanti rikkoo useita tavanomaisia rock-konventioita


Muita keikat maaliskuussa

Keikat

Lauantai 19.3.2022 20:00

Valtakunnallisten puhallinpäivien bileet

Lauantaina ylioppilastalo Ilokiven valtaa Jukka Viitasaaren luotsaama legendaarinen ILLU-Band, joka tuuttaa funkrockia tusinan muusikon voimin. Laulusolisteina vuorottelevat Antti Lipponen, Pekka Välimaa, Juha Holma ja Antti Kleemola Stevie Wonder -settineen.

Illan aloittavat Suomalaisen musiikkikampuksen taitavat opiskelijat bändeineen. Gradian muusikko-opiskelijoiden Von Karman tuo iltaan tuulahduksen suoraan 80-luvulta.
Liput ovelta 10€, OAJ:n jäsenkortilla 5€, OSJ:n jäsenkortilla etu 5 €, sisältyy Puhallinpäiväpassiin.

ILLU-Band
Vuonna 1983 perustettu ILLU (International Low Level Understanding) on viime vuosikymmeninä keikkaillut harvakseltaan, mutta kulttisuosio Jyväskylässä on ollut taattu.
Kokoonpano: Antti Lipponen, laulu; Antti Kleemola, laulu; Pekka Välimaa, laulu & trumpetti; Juha Holma, sormiot & laulu; Panu Varstala, perkussiot; Jorma Lehtola, rummut; Pekka Lampinen, basso; Jukka Viitasaari, kitara, bändin liidaus; Harri Koivisto, trumpetti; Jukka Pitkänen, trumpetti; Martti Peippo, saksofoni; Antti Kettunen, saksofoni; Mikko Saikkonen, saksofoni.

Von Karman
Von Karman on kuusihenkinen jyväskyläläinen bilebändi, joka soittaa tanssittavia pop-rock -hittejä 80-luvulta nykypäivään. Meininki nostetaan kattoon back to the eighties -fiiliksellä ja äänimaailmalla.
Bändi koostuu Gradian muusikko-opiskelijoista: Anna Lampela, laulu; Maria Mäkynen, laulu; Valtteri Ojakangas, kitara; Kaapro Purokuru, basso; Jaakko Kiesiläinen, kosketinsoittimet; Veikka Pälvimäki, rummut

Keikat

Perjantai 25.3.2022 19:00

Ursus Factory

Ursus Factory palaa pitkästä aikaa Ilokiveen!
Ursus Factory @ Ilokivi Venue 25.3.2022
Ovet klo 19. Soitto alkaa klo 20.30 paikkeilla.
Liput 20€ VAIN OVELTA.

***
Yhdeksi Suomen parhaimmista liveyhtyeistä kehuttu Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013.
Ursus Factory on poikkeuksellinen helmi suomalaisella musiikkikentällä, jonka riehakas garagerock rämisee, mutta tinkimättömästi melodiat edellä. Yhtyeen tavaramerkiksi ovat myös nousseet Pelkosen pilke silmäkulmassa kirjailemat lyriikat, joissa poukkoileva tajunnanvirta ja veitsenterävät huomiot kulkevat rinta rinnan.

Keikat

Lauantai 26.3.2022 19:00

Rossfest

19.00 Ovet ja siitä eteenpäin soitto soi.
Esittelyt bändeistä alla.
----------------------------------------------------------------------
Viimeinen Kevät

Rujo Katras
Thrash/heavymetal yhtye Jyväskylästä josta huokuu innokkuus ja luovuus nykypäivän metalliin. Bändillä toinen täyspitkä albumi julkaisua vaille valmis ja tämä uutukainen täällä kuullaankin kannesta kanteen. Edelliset löytyvät suoratoistopalveluista.

Badgered
"Badgered tarjoilee energistä tamperelaista thrash 'n rollia, joka iskee kuulijaan kuin ärsytetty mesimäyrä" 😁

RiASA
Genrerajoja potkiva möykkätrio RiASA saapuu kuumentamaan Ilokiven lauteet. Luvassa on hengästyttävää punkkihevipaahtoa, pidättelemätöntä energiaa ja tinkimätöntä asennetta. Bändi julkaisi juuri kolmannen pitkäsoittonsa Kaaoksen kämmenellä, joka on saanut huomiota mm. Radio Rockilla. Käy ottamassa Saatanan sammakko, Mielipuolien mylly, Sadistin humppa ja kumppanit haltuun ja nähdään keikalla!

—————————————
Rossi täyttää taas vuosia joten pidetään kunnon kinkerit tapahtuman kunniaksi.
Vaikka kyseessä on periaatteessa syntymäpäiväjuhlat niin lahjat jätetään hommaamatta.