SLASH THE SMILE ESITTÄÄ: ”HYMY PYLLYYN” -Gameshow w/ Crucify the Faith & Justice Theory

Perjantai 5.4.2024 19:00
Liput 8 €

SLASH THE SMILEN LANSEERAAMA GAMESHOW "HYMY PYLLYYN" 5.4.2024 ILOKIVESSÄ, MUKANA KOVAT CRUCIFY THE FAITH JA JUSTICE THEORY!

Tervetuloa mukaan kaikkien aikojen ensimmäisen "HYMY PYLLYYN"-show'n pariin! Tässä täysin uudessa gameshowssa hymy on herkässä, kun kilpailijat pääsevät mittelemään mitä erilaisimmissa haasteissa! Illan aikana näemme hulvatonta komiikkaa, tiukkoja kisoja sekä tietenkin live-musiikkia!

Mukana suorassa lähetyksessä tähtivieraina ovat helsinkiläinen, aggressiivista metalcorea esittävä Crucify the Faith sekä jyväskyläläinen, pitkän linjan thrash-/modernin metallin yhtye Justice Theory!


Illan mittaan luvassa on Slash the Smilen debyyttialbumin”-We All Smile-” ennakkokuuntelutilaisuus! Yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi singleä levyltä, mutta huhtikuussa on mahdollisuus kuulla koko levy alusta loppuun ensimmäisten joukossa! Tätä ei kannata missata!


Liput 8e ovelta!
K18
Narikkamaksu 3€


Illan aikataulu:
19.00 ovet
19.30 ”-We All Smile-” -albumin ennakkokuuntelutilaisuus
20.30 Justice Theory
21.30 Crucify the Faith
22.30 Slash the Smile

SLASH THE SMILE
FB | IG | TikTok | Spotify | YouTube

CRUCIFY THE FAITH
FB | IG | TikTok | Spotify | YouTube

JUSTICE THEORY
FB | IG | Spotify | YouTube

Linkki Facebook-tapahtumaan

Muita keikat huhtikuussa

Keikat

Lauantai 6.4.2024 21:00

Katharsis 5: Sandscapes

6.4. Katharsis 5: Sandscapes muuttaa Ilokiven kaukaisen avaruuden keitaaksi, jossa mystiikka, hiekkadyynit ja tulevaisuuden teknologia kietoutuvat saumattomasti yhteen.
Äänen, valon ja visuaalisen ilmeen ammattilaiset tulevat luomaan teeman pohjalta lumoavan tunnelman, jossa niin olemassa olevat kuin kuvitteelliset maailmat aukeavat täyteen kukoistukseensa.

Illan erikoisohjelmanumeron tulee tarjoamaan Farshad Sanati, jonka esitys fuusioi ennenkuulemattomalla tavalla iranilaista folk-musiikkia ja elektronista soundia.

Musiikkipuolesta vastaavat tutut DJ:mme Odjom, El Hertzo, Dj Hyvämieli ja Dj Jyri-C. Kattaus tulee tarjoamaan monipuolisen kirjon avaruudellista ambienssia, bassorikasta tasabiittiä, hypnoottista teknoa sekä karstat ravistelevaa rumpubassoa. Näiden äänialtojen parissa pääset sukeltamaan niin sielusi syvyyksin kuin räjäyttämään sisimpäsi koko tanssilattian nautittavaksi.

Keikat

Torstai 11.4.2024 17:45

KiVi-Viisut 2024 Aikamatka / KiVi Eurovision 2024 Time Travel

Kevään ikimuistoisin musiikkitapahtuma, KiVi-viisut, tulee taas! Astu aikakoneen kyytiin Ilokivi Venuella torstaina 11.4.2024.

Live

Perjantai 19.4.2024 18:00

Anitta Ahonen: 60 ja kuoleman välillä

Stand up -koomikko, anarkistiorvokki Anitta Iso A Ahonen on tullut viimein naisen ikään! 60 ja kuoleman välillä on Iso A:n yli 20-vuotisen uran juhlakiertue, jossa ei haittaa vaikka juhlakalu potkaisisi tyhjää kesken kiertueen.