STRUM 101 / LOWLIFE HERO / YHEKSÄN EURON PIKAVIPPI

Torstai 6.4.2023 20:00
Liput 7 €

PIINAVIIKON KOVIMMAT RYTKEET! KIIRETORSTAI! MÄMMIT RINNUKSILLE!
Pääsiäisen viettoon kolmen äärettömän kovan bändin kattauksella. Ovet auki klo 20.00. Liput 7€.


STRUM 101

Porvoolainen Strum 101 on lukeutunut jo useamman vuoden ajan Suomen parhaimpien englanniksi vetävien punkkibändien joukkoon. Yhtye on julkaissut uransa varrella kaksi loistavaa pitkäsoittoa ja kaksi EP:tä, jotka ovat kaikki olleet erittäin laadukkaita ja tyylitajuisesti toteutettuja julkaisuja. Strum 101:n kokoonpano päivittyi viime kesällä uudella basistilla, ja yhtye on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan.

FB: https://www.facebook.com/strum101
Instagram: @strum101
Spotify: https://spoti.fi/3PlIGDH

LOWLIFE HERO

Lowlife Hero on Lappeenrannassa vuonna 2013 perustettu skatepunk bändi, joka kumartaa 90-luvun ja 2000-luvun skepun ja melodisen punkin jättiläisten suuntaan. Bändi julkaisee 24.3.2023 ensimmäisen täyspitkän albuminsa. Albumi julkaistaan ainoastaan CD-painoksena. Ennen sitä bändi kuitenkin tiputtelee kolme tiukkaakin tiukempaa singleä suoratoistopalveluiden syövereihin.

FB: https://www.facebook.com/lowlifeheroband/
Instagram: @lowlifeheroband
YouTube: https://youtu.be/EaKnnERfLbk

YHEKSÄN EURON PIKAVIPPI

”Tällä rahalla saa nyt tämmöstä!”

Yheksän Euron Pikavippi syntyi kalareissulla marinoituneesta ajatuksesta ja neljän lapsuudenystävän huumorintajusta. Majapaikkaansa Jyväskylässä pitävän yhtyeen tuotokset pohjautuvat pääasiassa yhtyeen jäsenten hokemiin ja erinäisiltä reissuilta kertyneisiin kokemuksiin. Tätä musiikillista häröpalloa on vaikea lokeroida yhteen genreen, mutta mainittakoon vaikutteina garage- indie- ja vaihtoehtorock (eritoten tinkimätön klassikkoteos Death by Sexy!).

Yhtyeen kauan odotettu, isolla rahalla ja isolla asenteella tuotettu esikois-EP ”Paskat Pojat” näki päivänvalonsa 3.2.2023. Hyppää völjyyn ja kovaa ojoa!

Instagram: @9euronpikavippi
YouTube: https://youtu.be/ssVziyvJjkI

Muita keikat huhtikuussa

Keikat

Lauantai 22.4.2023 20:00

Two Witches 35 years anniversary tour & Miseria Ultima & Nodisco DJs

Kotimaisen goottirockin legenda Two Witches saapuu 35-vuotiskiertueellaan Ilokivi Venuelle 22.4. Mukana Miseria Ultima ja Nodisco DJt.

Keikat

Torstai 27.4.2023 19:00

PILORI (Fr), RATS WILL FEAST + Minus Mench (Est)

Mattilanpelto Hardcore presents: Ranskalainen blackened hardcore yhtye Pilori Jyväskylän Ilokiveen 27.4.2023 ! Mukana myös paikallinen hardcoreyhtye RATS WILL FEAST ja Virolainen crust/d-beat yhtye Minus Mensch!

Klubit

Perjantai 28.4.2023 18:00

Kuoliaaksinaurattaja ja Kuplettielvyttäjä (Matti Patronen ja Jukka Takalo)

Jyväskylän Ilokiven huhtikuun Stand Up -illassa nähdään Kuoliaaksinaurattaja & Kuplettielvyttäjä (Matti Patronen & Jukka Takalo).