Tomi Haustola: Tänään meni näin

Lauantai 8.4.2023 18:00
Liput 16,5/22 €

Tomi Haustolalle lisäesitys Jyväskylän Ilokiveen suuren kysynnän vuoksi!


Ilokivessä helmikuussa nähty ennakkoon loppuunmyyty Tomi Haustolan Tänään meni näin -stand up -show saa uusintakierroksen Ilokivelle. Jos missasit ensimmäisen esiintymisen, on nyt mahdollisuutesi tulla nauramaan!

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 29.3. klo 9.00 Tiketti.fi

”Tänään meni näin” on tv:stä ja Tiktokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan uusi kokoillan show. Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. lande ohjelmia.

Ja nyt hän on saanu valmiiksi shownsa jossa Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä. Show’ta on rakennettu pandemian alusta, 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavan niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.

Show’ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä s-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!

Tule siis nauramaan ja nauttimaan Tomin stand up -show’sta, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle.

Ikäraja: K-18
Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Liput 16,5/22 €, liput ovelta 20/25 €, mikäli jäljellä.

Muita klubit huhtikuussa

Klubit

Perjantai 14.4.2023 20:00

JKL Bass Night

Kevään kovin elektronisen musiikin tapahtuma JBN eli JKL Bass Night rantautuu Ilokivi Venuelle 14.4.

Keikat

Perjantai 21.4.2023 20:00

Merituuli + Jere Valkonen

Suomifolkin sanansaattaja Jere Valkonen yhtyeineen esiintyy Ilokivi Venuella 21.4. HUOM! Merituuli on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi.

Keikat

Lauantai 22.4.2023 20:00

Two Witches 35 years anniversary tour & Miseria Ultima & Nodisco DJs

Kotimaisen goottirockin legenda Two Witches saapuu 35-vuotiskiertueellaan Ilokivi Venuelle 22.4. Mukana Miseria Ultima ja Nodisco DJt.