SBN: SWEET BURLESQUE EXTRAVAGANZA 2023

Lauantai 18.2.2023 17:15
Liput 29 / 34 / 29 / 40 €

Sweet Burlesque Nights: SWEET BURLESQUE EXTRAVAGANZA 2023

Lauantaina 18.2.2023 hämyinen Ilokivi Venue muuttuu kimalluksen ja glamourin täyttämäksi burleskitaivaaksi, kun lavan valtaavat toinen toistaan upeammat suomiburleskin tähdet sekä kansainväliset burleskin ammattilaiset.

Sweet Burlesque Extravaganza on kevätkauden 2023 suurin, kimaltavin, näyttävin ja hulppein spektaakkeli joka Jyväskylässä tarjoillaan. Are you ready to parrrrty?


Illan valovoimaiset artistit:

❤ Fräulein Frauke (SWE)
❤ Rosabelle Selavy (FR)
❤ Molly Moonstone
❤ Bettie Blackheart
❤ Veda Decadenza
❤ Hasard Le Sin
❤ Magnus Love
❤ Theodora Rex
❤ Rosetta Sweet
❤ Salome Sacrebleu
❤ Sandy Minx
❤ Elfie Ethereal

Iltaa emännöi upea, lumoava ja sensaatiomainen Bettie Blackheart

Stage kittens: Kitty Purrrdy & Miss Ainoshka

Show sisältää 17 upeaa burleskinumeroa sekä kaksi väliaikaa.

Lipunmyynti:
1.12.-18.12. 29€
19.12.-31.12. 34€
1.1-18.2. 39€
Ovelta 40€

Liput nettilippu.fi

Ryhmäliput (vähintään 10hlö ryhmät) 27€/hlö, varaukset rosetta.sweet@outlook.com

VIP liput myynnissä 1.12. alkaen hintaan 45€/hlö. Myydään 1-4 hlö seurueille kahteen ensimmäiseen riviin. Sisältää lasillisen kuohuvaa sekä varatun pöytäpaikan.
Varaukset rosetta.sweet@outlook.com

Aikataulu:
Ovet auki klo 17.15
Showtime 18.30
Show loppuu klo 22.45 mennessä.
Show sisältää kaksi 30min väliaikaa joiden aikana voit nauttia baarin tarjoilusta sekä myyntipisteiden ihanista tuotteista.

Palkitsemme jälleen illan upeimman asukokonaisuuden! Kaiva siis kimaltavimmat, säihkyvimmät, näyttävimmät ja övereimmät asusi esille. Täällä mikään ei ole liikaa!

Lisätietoja FB-eventistä ja Sweet Burlesque Nights-FB-sivulta.

Artistien esittelyt:

Fräulein Frauke

Ruotsista iloksemme saapuu hurmaava Fräulein Frauke. Tämä Stockholm Burlesque Festivalin tuottajanakin tunnettu showgirl on ihastuttanut yleisöä jo yli vuosikymmenen ajan näyttävillä numeroillaan. Jyväskylään hän saapuu nyt ensimmäistä kertaa ja tuo tullessaan viehkeää hattaraista tunnelmaa ihanissa pastellisävyissä. @fraulein_frauke tarjoilee yleisölle kaksi huumaavan upeaa numeroaan.

Rosabelle Selavy

Pitkästä aikaa Suomen burleskilavoille saapuu Amerikasta lähtöisin oleva Pariisilaistunut Rosabelle Selavy. Tämä käärmemäisen notkea ja tähden lailla kimaltava artisti nähdään nyt ensimmäistä kertaa Keski-Suomessa tuomassa burleskin riemua yleisölle omintakeisella tyylillään.
Tämä kansainvälisiä lavoja jo jonkin aikaa kolunnut upea artisti tuo Jyväskylään kaksi hyvinkin erilaista numeroaan joista toisessa pääsemme nauttimaan pörröisistä tunnelmista ja toinen numero vie meidät seikkailulle kasvikunnan pariin. Jotain aivan huikeaa, lumoavaa ja erikoista on siis luvassa. 💖

Molly Moonstone

Ensimmäistä kertaa Sweet Burlesque Nightsin lavalle nousee Helsingistä saapuva kansainvälistä uraa tehnyt Molly Moonstone. Molly tunnetaan niin vaarallisista kurveistaan kuin huikeasta lauluäänestäänkin. Jyväskylään 18.2. Molly tuo kaksi hyvin erilaista numeroaan. Luvassa on suuria tunteita, kimallusta, jännitystä sekä yllättäviä käänteitä.

Bettie Blackheart

Suomiburleskin pioneeri, Hellsinkin Hellcat Bettie Blackheart saapuu emännöimään Sweet Burlesque Extravaganza showta. Tämä kokenut artisti on kiertänyt lavoja aina kotimaasta pitkin Eurooppaa sekä Amerikkaa.
Bettie tunnetaan valovoimaisena ja karismaattisena esiintyjänä ja juontajana ja hän on myös tuttu näky SBN tapahtumien lavalla. Tälläkin kertaa luvassa on aivan varmasti unohtumattomia tarinoita. Lisäksi Bettie Blackheartin esittää lumoavan upean numeron, jota ei koskaan ennen ole Jyväskylässä nähty 💖

Veda DeCadenza

Veda DeCadenza on helsinkiläinen burleskiartisti ja -opettaja, joka astui ensi kertaa sooloesiintyjänä burleskilavojen kimalteleviin parrasvaloihin vuonna 2015. Siitä lähtien Veda on viihdyttänyt niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin estradeilla Skotlannista Sisiliaan saakka. Yhdysvalloissa hän on piipahtanut sekä livenä että virtuaalisesti. Parin viime vuoden ajan Veda on myös esiintynyt yhdessä Bettie Blackheartin kanssa Fragile Fantasies-duossa. Veda on koulutukseltaan historioitsija, ja hän keskittyi opinnoissaan seksuaalisuuden historiaan. Inspiraationsa esityksiinsä hän ammentaakin voimakkaiden naishahmojen ja Film Noir-estetiikan lisäksi menneisyyden mysteereistä. Vedan monipuoliset esitykset ovat sensuelli sekoitus viehkeää vintage-estetiikkaa ja kiusoitteleva kujeilevuutta, nautinnollista naisenergiaa unohtamatta.

Hasard Le Sin

Suloisen syntinen Hasard Le Sin saapuu villitsemään yleisöä 18.2. kahdella upealla numerollaan. Tämä artisti on lumonnut jo useamman vuoden ajan yleisöjä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mitähän ihanaa on tällä kertaa luvassa?

Magnus Love

Kerrassaan hurmaava drag king Magnus Love saapuu 18.2. Sweet Burlesque Extravaganzan lavalle tarjoilemaan herkkiä tunteita. 💖 Magnus on kiertänyt ahkerasti niin kotimaan lavoja kuin kansainvälisiäkin festareita ja on hänet nähty myös Helsinki Drag Battlessakin. Tämä kokenut artisti nostattaa varmasti tunteita katsojissa upealla läsnäolollaan sekä tunteikkaalla esiintymisellään.

Theodora Rex

Theodora Rex on muunsukupuolinen burleski- ja drag-esiintyjä, joka rakastaa voimakkaita elämää suurempia hahmoja, yliampuvaa pateettisuutta, lavan taikaa, teasea ja yleisön kutsumista mukaan yhteiseen ilotteluun. Hänen mielestään dragillä ja burleskilla voi kertoa monenlaisia tarinoita ja ilmaista kaikenlaisia tunteita, haastaa kulttuurisia normeja ja laajentaa kauneuden ja ihmisyyden representaatioita. Theodora on esiintynyt burleski- ja drag -hahmoillaan jo noin kymmenen vuoden ajan ympäri Suomea sekä kansainvälisesti. Theodora nauttii myös burleski- ja dragtyöpajojen ohjaamisesta, yhteisistä luovista löytöretkistä. Esiintymisen ja opettamisen lisäksi Theodora toimii tuottajana Aistikkaat K60 burleskiprojektissa sekä burleskia, dragiä, twerkiä yhdistävässä inklusiivisessa Tease & Power -projektissa. 
Upea Theodora Rex tuo Sweet Burlesque Extravaganzaan tällä kertaa klassisempaa kiusoittelua.. Tarjolla siis jotain mitä Keski-Suomessa ei ole aiemmin nähty. 🔥

Rosetta Sweet

Tapahtuman tuottaja Rosetta Sweet tuo 18.2. lavalle satumaisia tunnelmia, strassien sekä glitterin kimallusta ja tanssillista viehkeää liikettä. Rosetta Sweet on jo 7,5 vuoden ajan ihastuttanut yleisöä monipuolisilla ja mielikuvituksellisilla numeroillaan.

Salome Sacrebleu

Salome Sacrebleu on Oululainen glitterpommi, jonka esitykset tarjoilevat elämää suurempia tunteita, huumoria ja kurveja jotka näkyvät Pohjois-Pohjanmaalta Uudellemaalle asti! Salome käsittelee esityksissään usein naiseuteen liittyviä teemoja yllättävillä twisteillä, myös luonto ja sen asukkaat ovat usein tarinoissa taustalla. Ne ovat läsnä myös esityksessä jonka hän tuo Sweet Burlesque Extravaganzaan. Salome Sacrebleu – Shake-a-delic curves with a funny face!

Sandy Minx

Jyväskyläläinen super ihana Sandy Minx saapuu jälleen kimaltamaan Ilokivi Venuen lavalle. 💖 Tämä aloitteleva artisti on ehditty nähdä jo useita kertoja SBN tapahtumien lavalla. Tälläkin kertaa on tiedossa vaarallisia kurveja, säihkyviä sääriä sekä hytkyviä pakaroita. 🍑🔥

Elfie Ethereal

NakuBALETIN ilosanomaa Jyväskylään tuo pääkaupunkiseudulta saapuva satumaisen ihana Elfie Ethereal.
Tämä kärkitossut jalassa kiusoitteleva kaunotar on burleskipolkunsa alkumetreillä mutta nähty jo ympäri Suomea ihastuttamassa yleisöä.

Mukana myös:

Gloria Grafia

@gloriagrafia saapuu 18.2. Sweet Burlesque Extravaganzaan pitämään kuvausnurkkaa jossa voit ikuistaa itsesi yksin tai kaverin kanssa. Hinta 10€/valmis kuva. Pukeudu siis parhaimpiisi ja käy Glorian upealla kuvauspisteellä väliajoilla tai ennen shown alkua.

Myyntipöydät

Rubylea: Katseet kääntäviä asusteita vuodesta 2016!

Rubylea on suomalainen asustemerkki, jonka valikoimasta löydät asusteet, jotka sulostuttavat arkea sekä säväyttävät juhlissa. Rubylea on erikoistunut näyttävien turbaanien, pantojen ja vintage henkisten hattujen valmistukseen, jotka valmistetaan modisti Eini Immosen toimesta Helsingin studiolla. Voit tutustua valikoimaan ennakkoon osoitteessa www.rubyleashop.com.

Rubylean pisteeltä löytyy myös Ruffle Armyn kimmeltäviä ja värikkäitä korvakoruja, ihanaa ekoglitteriä ja säihkyviä ihotimantteja. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi!

Rubylean omien ja Ruffle Armyn tuotteiden lisäksi valikoimaa täydentää Ilonen sähäkät korvikset sekä pinnit. 💖

Lisäksi mukana on tuttuun tapaan ihana @sunnytitart myymässä upeita tasseleita, pastieita sekä asseleita.

Myynnissä myös @pillukoru ihania koruja sekä avaimenperiä.

Myyntipöydistä löydät myös esiintyjien merch tuotteita sekä @molly_moonstone_art upeita printtejä. 💖

Muita tapahtumia helmikuussa

Elokuvat

Maanantai 20.2.2023 18:00

KAVI-aluesarja: Labyrintti

Jim Henson: LABYRINTTI

Labyrinth/Labyrinth, USA/GB 1986 • David Bowie, Jennifer Connelly, Toby Froud, Shelley Thompson, Christopher Malcolm • käsikirjoitus Terry Jones Dennis Leen ja Jim Hensonin alkuperäisteoksesta • KAVI 35 mm • suom. tekstit/svensk text • K7 • 102 min

Ovet klo 17:30. Liput 6€, ovella vain korttimaksu.

Live

Perjantai 24.2.2023 18:00

Tomi Haustola – ”Tänään meni näin”

Jyväskylän Ilokiven helmikuun Stand Up -illassa lavan valtaa Tomi Haustola!
HUOM! Tapahtumaan saatiin yllättäen muutama lisäpaikka, joten myymme n. 20 lippua ovelta!

Klubit

Lauantai 25.2.2023

Katharsis

Cosmic future groove, disco house & techno, dnb etc. Space disco dance night.