PERUTTU: Vastus Klubi: Sapata, Warchief, Zombie Eater

Perjantai 27.8.2021 21:00
Liput 8/10 €

VALITETTAVASTI KEIKKA JOUDUTAAN PERUMAAN HUONONTUNEEN KORONA-TILANTEEN JA UUSIEN RAJOITUKSIEN JOHDOTA.

Vastus Klubit ovat tapahtumailtoja joiden tavoitteena on esitellä raskasta vaihtoehtoista musiikkia sekä bändejä valtavirran ulkopuolelta. Tarjonnan painopiste tulee olemaan pörinän, psykedelian ja doom-musiikin ympärillä. Klubeja järjestetään useilla eri paikkakunnilla ja niillä nähdään niin uusia tulokkaita kuin pidempäänkin kotimaamme musiikkikentällä vaikuttaneita kokoonpanoja.


Liput ennakkoon 8€ / ovelta 10€, mikäli jäljellä. (Ennakot tulevat myyntiin pian)

••••••
Ota Vastus Klubi seurantaan:
https://www.facebook.com/vastusklubi/
https://www.instagram.com/vastusklubi/
••••••

Sapata (Progressive Doom Metal)
Sapata on tamperelainen vuonna 2014 perustettu progressiivinen heavy doom metal -yhtye. Tyylillisesti muun muassa Khemmisin ja Warningin kanssa samankaltaisuuksia jakavan Sapatan tavaramerkki on on kauniinraskaat äänimaisemat ja yhtyeen voimakkaat live-esiintymiset. Yhtye onkin kiertänyt Suomea yhdessä mm. Ajattaran ja 1000mods kanssa, sekä Eurooppaa yhdessä Black Royalin kanssa. Yhtyeen toinen kokopitkä albumi No Sun To Embrace julkaistiin alkuvuodesta ja se on huomioitu hyvin arvosteluin Soundia ja Infernoa myöten.

Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3irCclT
Facebook: https://www.facebook.com/SAPATABAND
Instagram: https://www.instagram.com/sapatadoom/


Warchief (Stoner-rock / Experimental rock)
Warchief on Jyväskyläläinen yhtye joka on soittanut raskasta ja kokeellisen psykedeelistä rock musiikkia vuodesta 2011 alkaen. Ensimmäinen täyspitkä “Warchief” julkaistiin vuonna 2015 ja kahden kappaleen EP “Morning Home” vuonna 2019. Warchief yhdistelee musiikissaan moninaisia vaikutteita rockin maailmasta. Päältäpäin selkeiden stoner ja doom vaikutteiden alta paljastuu myös syvä rakkaus 90-luvun grungelle ja alternative metallille. Warchief on kiertänyt suomen keikkalavoja ahkerasti ja vahvalla kädellä, lämmitellen lauteet esimerkiksi Pentagramille, Bongzillalle ja Mars Red Skylle.

Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3oufVXK
Facebook: https://www.facebook.com/warchiefheavydamage
Instagram: https://www.instagram.com/warchief_band/


Zombie Eater (Sludge / stoner)
Tuore trio Helsingistä möyrii sludgen ja stonerin välimaastossa. Tahmeasti tarttuvat riffit ja rumpalin karheat huudot puhaltavat mukavat nousuhuurut paatuneempaankin naamaan. Debyyttijulkaisun myötä kolmikko on nähty soitinten varressa jo mm. Dopelordin kanssa. ”Slumberjack” EP:n arvosteluissa verrokkeina esitellään Weedeater ja Dopethrone. Jos siis putoaa, niin sit se vaan putoaa!

Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3fn7pUC
Facebook: https://www.facebook.com/ZombieEaterBand/
Instagram: https://www.instagram.com/zombieeaterband/

Muita tapahtumia elokuussa

Keikat

Lauantai 28.8.2021 19:30

SIIRTYY: WAAW Africa Festival

TAPAHTUMA SIIRTYY ENSIVUODELLE HUONONTUNEEN KORONA-TILANTEEN JA UUSIEN RAJOITUSTEN TAKIA. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN HETI KUNHAN SELLAINEN SAADAAN SOVITTUA.

Waaw Africa Festival palaa vihdoin vuonna 2021 täysin uuden ohjelman kera! Elokuun loppu tulee olemaan täynnä rummutusta, tanssia ja laulua. Tällä kertaa haluamme tarjota paitsi laajan valikoiman länsiafrikkalaista musiikkia, myös esitellä upeita bändejä ympäri maailmaa, jotka tuovat ohjelmaan uusia mausteita.

Waaw Africa Festival 2021 finally returns with a completely new programme for the signature event that you can't miss! The end of August of 2021 will be full of drumming, dancing and singing. This time we want to spice things up, offering not only a great selection of West-African performers, but also introducing some amazing bands around the world that will bring in some new musical flavours.