Venuen GAMENIGHT VII

Torstai 10.3.2022 17:00
Liput Vapaa pääsy, tervetuloa! €

Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.

Muutamia pelejä on paikan päälläkin, mutta tapahtuman FB ryhmästä löytyy lisäkeskustelua ja ilmoituksia siitä, mitä pelejä kukakin olisi tuomassa milläkin kerralla paikalle. Punainen lanka siis onkin siinä, että osallistujat tuovat pelit mukanaan.

Pelit voivat olla melkein mitä vaan mihin tyypeillä on kiinnostusta. Niin kortti-, lauta-, kuin vaikka konsolipelitkin ovat tervetulleita. Tai sitten vaikka tuutte pelaamaan ropea. Aikalailla mikä vaan käy mihin on kiinnostusta, kunhan vaan pelit suunnilleen pyörähtäisi läpi suunnitellussa aikaikkunassa.

Gamenightin FB ryhmä löytyy tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/groups/260324272760012


Muita tapahtumia maaliskuussa

Keikat

Perjantai 11.3.2022 23:00

Ilokivi Venue Dance Night

LAST DANCE
DJ Jese All Night Long one last time

Perjantaina 11.3. klo 23-05
Liput 5€ ovelta ennen keskiyötä, 7€ sen jälkeen
+ narikka

This is the last Ilokivi Dance Night
You are welcome as you are. Respect other people. All kind of harassment is forbidden, if you see any offensive behaviour please contact staff. Please don't use your phone on the dance floor.

Keikat

Lauantai 12.3.2022 20:00

Kürøishi, Dispyt & Qwälen

Kolmen bändin kova keikkailta tulossa! Kürøishi, Dispyt & Qwälen
Ovet klo 20, eka keikka tärähtää käyntiin klo 21. Soittoaikataulut? Joustavat ja yllätykselliset joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle!

Liput 7€ myynnissä sekä kide.appissä ja ovelta

K-18, narikka 2,50€

Elokuvat

Maanantai 14.3.2022 17:00

Vapaa Kino

Ma 14.3. Charlien Enkelit
Telkkarisarjasta alkunsa saanut toimintakomediaelokuva kolmesta varsin itsepuolustustaitoisesta naisesta jotka yrittävät torpata pahisten juonia.

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja päivitämme näitä ohjeita tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Muistathan, että sairaana tai oireisena ei saa lähteä elokuviin vaan pitää jäädä kotiin parantelemaan.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia elokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.