Ilokivi Venue on legendaarinen keikkapaikka Jyväskylässä

Ohjelmistossa on live-keikkoja, DJ-klubeja, standuppia, burleskia, teatteria ja elokuvia. Tapahtumien ikäraja K18, ellei toisin ole mainittu.

Narikka kustantaa 3,00€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä kun nätisti pyytää. Venuelle on esteetön kulku aina ulko-ovelta permannolle saakka.

VENUEN OLOHUONE

Kulttuurivenue toimii päivisin jokaisen olohuoneena. Moikkaa kavereita, tee ryhmätyötä tai opiskele, pelaile lautapelejä, tai vietä muuten vaan luppoaikaa luentojen ja aktiviteettien välillä.

Aukiolot:

Olohuone on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 13-17.

KAVI & ELOKUVA-APPROT

MIKÄ IHMEEN KAVI?

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin esityssarjassa näytetään klassikko- ja kulttielokuvia ympäri maailman elokuvan alkuhämärästä aina 2000 -luvulle saakka, genrerajoista välittämättä. Kaikki elokuvat näytetään fotokemiallisen jalostusprosessin läpikäyneeltä 35 mm filmiltä, Cinemeccanica Victoria 5:n tunnelmallisen raksutuksen säestämänä.

Jonneille tiedoksi, että 35 mm filmi on sellanen nauha missä on paljon kuvia peräkkäin ja ne vilistää sitten sellasen koneen läpi, joka heijastaa ne valon avulla valkokankaalle.

KAVIn leffanätökset ovat Venuella joka toinen maanantai klo 18.00, ovet klo 17.30 ja liput 6€ ovelta. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Liput myydään ovelta vain korttimaksulla.

Jyväskylän aluesarja on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen audiovisuaalisen instituutin, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

ELOKUVA-APPROT

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta järjestää yhteistyössä Ilokivi Venuen kanssa erilaisia elokuva-approja ja -maratooneja kuten vuosittain lokakuussa järjestettävät Kauhuapprot. Lisätietoja löydät Ilokiven Tapahtumat-osiosta sitä mukaan, kun tapahtumia järjestetään.

Ilokivi Venue, omalle porukalle?

Ilokivi Venuen tila on vuokrattavissa myös omaan käyttöön koulutusta, asiakastilaisuutta, seminaaria tai leffailtaa varten. Esittely ja hinnasto löytyvät Kulttuurivenuen alasivulta.