Ilokivi Venue

Kulttuurivenue ja tapahtumatila Seminaarinmäellä, Jyväskylän keskustan vieressä.

Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa sijaitseva Venue on elokuvateatteri, auditorio ja keikkapaikka.

Tilassa on baari ja a-oikeudet.

Ilokivi Venue muuntuu tarpeesi mukaan

Ylioppilastalon alakerran kulttuurivenue, entiseltä nimeltään ”monitoimitila” tai ”musta laatikko”, on varattavissa yritystilaisuuksiin, kurssien ja koulutusten pitopaikaksi. Meillä voit järjestää ikimuistoiset pikkujoulut ja persoonallisen seminaarin.

Varaus sähköpostilla: venue@ilokivi.fi

Technical Specs & Dimensions – Venuen tekniset tiedot

Kuvia kulttuurivenuelta

Näin löydät perille:

Ilokiven monitoimitila, Kulttuurivenue, sijaitsee ylioppilastalo Ilokiven katutasossa, Jyväskylän Seminaarinmäellä, osoitteessa Keskussairalantie 2. Katso saapumisohjeet Yhteystiedot-sivultamme

Ilokivi Venuen tilavuokrahinnastot ja kalenteri

Ilokiven Ravintolasalin ja Ilokivi Venuen minimivarausaika on aina 4 tuntia ja asiakasmäärä vähintään 50 henkilöä.

Tilavarauskalenterista voit tarkistaa, onko tila vapaana kaavailemanasi ajankohtana. Varausta ei voi tehdä suoraan kalenterista. Ole tilavarausta tehdäksesi yhteydessä myynti@ilokivi.fi.

Hinnaston hinnat ovat suuntaa-antavia. Kysy rohkeasti erillistä tarjousta pienemmälle vierasmäärälle tai eri mittaiselle varaukselle.

Kahden kerroksen tapahtumaetu:

Jos saman varaajan tapahtumassa on käytössä sekä Ilokiven ravintolasali että Ilokivi Venue (”Kahden kerroksen tapahtuma”) ja tilaisuuteen osallistuu vähintään 50 henkilöä, myönnetään tilavarausten yhteenlasketusta hinnasta 25 % alennus (alennus ei koske sunnuntaitunteja.) Ilokiven ravintolasalin esittelyn pääset lukemaan tästä linkistä.

Tekniikkamaksu (alk. 250 €) peritään tilavuokran lisäksi, jos Ilokivi Venuen esiintymistekniikka (lavavalot, lavaäänentoisto) on käytössä. Ilokivi Venuen perusäänentoisto taustamusiikin soittamiseen sisältyy Ilokivi Venuen tilavuokraan.

Tarjoamme opiskelijoille (opiskelijajärjestöt, päätoimiset opiskelijat ja JYYn jäsenet) tilamme edulliseen opiskelijahintaan. Hinnasto avautuu painikkeesta.

Tilamme ovat myös yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden varattavissa. Hinnasto avautuu painikkeesta.

Ilokivi Venue on tapahtumatalo

Tuotamme itse tapahtumia ja toimimme yhteistyössä erilaisten keikka- ja tapahtumajärjestäjien kanssa.