JKLDIY: Virhe, Kellari Kostaa, Nylon Nerves, Bad Jesus Experience

Perjantai 5.11.2021 21:00
Liput 5 €

Marraskuussa Jkldiy järjestää Ilokivessä seuraavaa:

VIRHE (tku)
https://virhe.bandcamp.com/releases


KELLARI KOSTAA (jkl)
https://kellarikostaa.bandcamp.com


NYLON NERVES (jkl)
https://nylonnerves.bandcamp.com/album/suicide-fantasies


BAD JESUS EXPERIENCE (hki)
https://badjesusexperience.bandcamp.com


Liput 5e, ovet ysiltä, soittojärkästä infoa myöhemmin! 

NO RACISM, NO SEXISM, NO BULLSHIT

K18

Muita keikat marraskuussa

Live

Keskiviikko 10.11.2021 18:00

Kaleidoskuuppi -livejournalismi-ilta

Oletko kyllästynyt lukemaan sanomalehteä? Kaipaatko uutta näkökulmaa päivittäisiin uutisiin?Tervetuloa Kaleidoskuuppi-livejournalismi-iltaan. Kaleidoskuuppi on videota, ääntä ja performanssia yhdistelevä monitaiteinen esityskokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yleisölle sisäänpääsy uutisten ja toimittajan työ ytimeen. Kaleidoskuuppi koostuu viidestä lyhyestä esityksestä, joista jokainen on syntynyt kirjoitetun jutun pohjalta. Esityksestä ovat vastuussa Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijat.

Keikat

Lauantai 13.11.2021 20:00

Hammer Club : Red Eleven & Luna Kills

Hammer Club esittelee artisteja, jotka livenä iskevät kuulijaansa lekalla päähän. Ensimmäisessä klubissa heittovuorossa ovat jyväskyläläisille entuudestaan jo tuttu Red Eleven sekä Kuopiosta ponnistava, yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista metallitulokkaista, Luna Kills.

Live

Lauantai 20.11.2021 19:00

SBN: Sweet Comedy Night

Sukella mukaan loppuvuoden koomisimpaan illanviettoon Ilokivi Venuella 20.11.2021! Sweet Comedy Night tarjoaa upean kattauksen burleskia, dragia sekä stand up komiikkaa!

Tällaista showta ei Jyväskylässä olekaan ennen nähty. Tule nauttimaan showsta yksin, kaverin tai puolison kanssa tai vaikka isommalla porukalla. Täällä juomat ovat kylmiä ja tunnelma kuuma!