Jyväskylä Burlesque presents: Flicks & Flirt

Lauantai 7.8.2021 18:00
Liput 25/22 €

Mitä tapahtuu kun Jazz-baarin tunnelmaan yhdistetään vanhaa Hollywoodia, levitetään punainen matto VIP-vieraille ja sukelletaan ensi-illan kutkuttavaan jännitykseen...Flicks & Flirt tarjoilee nimensä mukaisesti välähdyksiä ja flirttiä, kun näyttämölle nousevat burleskitaiteilijat ympäri Suomen tuoden eteenne mitä erilaisempia esityksiä. Mukana on ensi-iltoja ja esiintyjiä joita ei aiemmin ole Jyväskylässä nähty!


** Starring **
Adet Lalux
Awe Obscura
DarkMuffins
Faunora Fury
Goldie Starlett
Kiki LaFox
Lady Unicorn
Miss D’Wine
Poison Daisy
Sandy Clit

Illan juontaa the one and only Lettu

Pick-up henkilöinä toimivat tutut luottotemppuilijat jotka paljastamme myöhemmin. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, Liput 25€ / 22€ Jyväskylä Burlesquen jäsenille (varaudu näyttämään jäsenkorttisi sisäänpääsyn yhteydessä)

Lipunmyynti suljetaan 7.8. klo 12, tämän jälkeen liput vain ovelta. Taskun pohjalle kannattaa varata myös vähän käteistä sillä Merch-pöydästä löytyy kaikkea kivaa. Mahdollisesta Covid-19 tilanteesta johtuen pidätämme oikeuden tapahtuman muutoksiin.

Tapahtumassa noudatetaan sen hetken viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koskien turvavälejä, maskin käyttöä ja hygieniaa. Turvallisuutenne on meille tärkeää!

Tapahtuman grafiikka: Diana Pitkänen

Muita live elokuussa

Live

Lauantai 14.8.2021 19:00

Sweet Burlesque Nights: Junttikabaree

Mitä saadaan kun yhdistetään Suomen burleskitaivaan kimaltavimpia tähtiä, flanellipaitoja, paskaisia kumisaappaita, nappiverkkareita, glitteriä, klamouria koolla ja ehkä vähän rusketusraitoja kuuman kesän jäljiltä ja kokonaisuus marnoidaan vielä väljähtäneellä kuohuviinillä? No tietenkin Jyväskylän erikoisin burleskishow!

Keikat

Perjantai 27.8.2021 21:00

PERUTTU: Vastus Klubi: Sapata, Warchief, Zombie Eater

VALITETTAVASTI KEIKKA JOUDUTAAN PERUMAAN HUONONTUNEEN KORONA-TILANTEEN JA UUSIEN RAJOITUKSIEN JOHDOTA.

Vastus Klubit ovat tapahtumailtoja joiden tavoitteena on esitellä raskasta vaihtoehtoista musiikkia sekä bändejä valtavirran ulkopuolelta. Tarjonnan painopiste tulee olemaan pörinän, psykedelian ja doom-musiikin ympärillä. Klubeja järjestetään useilla eri paikkakunnilla ja niillä nähdään niin uusia tulokkaita kuin pidempäänkin kotimaamme musiikkikentällä vaikuttaneita kokoonpanoja.

Keikat

Lauantai 28.8.2021 19:30

SIIRTYY: WAAW Africa Festival

TAPAHTUMA SIIRTYY ENSIVUODELLE HUONONTUNEEN KORONA-TILANTEEN JA UUSIEN RAJOITUSTEN TAKIA. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN HETI KUNHAN SELLAINEN SAADAAN SOVITTUA.

Waaw Africa Festival palaa vihdoin vuonna 2021 täysin uuden ohjelman kera! Elokuun loppu tulee olemaan täynnä rummutusta, tanssia ja laulua. Tällä kertaa haluamme tarjota paitsi laajan valikoiman länsiafrikkalaista musiikkia, myös esitellä upeita bändejä ympäri maailmaa, jotka tuovat ohjelmaan uusia mausteita.

Waaw Africa Festival 2021 finally returns with a completely new programme for the signature event that you can't miss! The end of August of 2021 will be full of drumming, dancing and singing. This time we want to spice things up, offering not only a great selection of West-African performers, but also introducing some amazing bands around the world that will bring in some new musical flavours.