Tease & Love – Help Ukraine

Keskiviikko 9.3.2022 19:15

Ukrainan surullinen tilanne on koskettanut koko maailmaa viime päivinä. Myös Sweet Burlesque Nights haluaa auttaa sodan uhreja, joten yhdessä Ilokivi Venuen kanssa tarjoamme upean burleskishown, jonka tuotto lahjoitetaan Ukrainaan (tapahtuman järjestäjä tekee lahjoituksen Unicefin kautta).

Tervetuloa keskiviikkona 9.3.2022 nauttimaan burleskin riemusta Ilokivi Venuelle (keskussairaalantie 2).

Ovet avataan klo 19.15
Showtime 20.00
Shown kesto n.1h.
Tapahtuman esiintyjät julkaistaan 6.3.

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä upea Miss Firefly Blue esittää huikean tulitaide shown ulkona Ilokivi Venuen edessä. Show alkaa klo 19.15 ja kestää noin 15-20min. Voit nauttia showsta ja saapua sisälle vasta sen jälkeen, tai voit tulla sisälle Venuen lämpöön jo aiemmin.

Tapahtuman sisäänpääsy toimii MAKSA MITÄ HALUAT periaatteella, eli jokainen määrittelee itse summan jonka haluaa maksaa. Varaathan maksuun käteistä, mieluiten tasarahana. Tapahtumaan ei myydä ennakkolippuja.

Saavuthan paikalle ainoastaan terveenä!

Tapahtumasta saatavilla myös online versio.
Mikäli haluat nauttia online showsta niin laitathan liittymispyynnön tähän ryhmään: https://www.facebook.com/groups/690830762265599
Ryhmästä löydät ohjeet pääsymaksun maksamiseksi. Pääsymaksu tulee olla maksettuna ennen shown alkua. Myös online show toimii MAKSA MITÄ HALUAT periaatteella.


Sweet Burlesque Nights ja Ilokivi Venue esittää: Tease & Love – Help Ukraine!

Muita tapahtumia maaliskuussa

Muut

gamenight

Torstai 10.3.2022 17:00

Venuen GAMENIGHT VII

Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.

Muutamia pelejä on paikan päälläkin, mutta tapahtuman FB ryhmästä löytyy lisäkeskustelua ja ilmoituksia siitä, mitä pelejä kukakin olisi tuomassa milläkin kerralla paikalle. Punainen lanka siis onkin siinä, että osallistujat tuovat pelit mukanaan.

Pelit voivat olla melkein mitä vaan mihin tyypeillä on kiinnostusta. Niin kortti-, lauta-, kuin vaikka konsolipelitkin ovat tervetulleita. Tai sitten vaikka tuutte pelaamaan ropea. Aikalailla mikä vaan käy mihin on kiinnostusta, kunhan vaan pelit suunnilleen pyörähtäisi läpi suunnitellussa aikaikkunassa.

Gamenightin FB ryhmä löytyy tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/groups/260324272760012

Keikat

Perjantai 11.3.2022 23:00

Ilokivi Venue Dance Night

LAST DANCE
DJ Jese All Night Long one last time

Perjantaina 11.3. klo 23-05
Liput 5€ ovelta ennen keskiyötä, 7€ sen jälkeen
+ narikka

This is the last Ilokivi Dance Night
You are welcome as you are. Respect other people. All kind of harassment is forbidden, if you see any offensive behaviour please contact staff. Please don't use your phone on the dance floor.

Keikat

Lauantai 12.3.2022 20:00

Kürøishi, Dispyt & Qwälen

Kolmen bändin kova keikkailta tulossa! Kürøishi, Dispyt & Qwälen
Ovet klo 20, eka keikka tärähtää käyntiin klo 21. Soittoaikataulut? Joustavat ja yllätykselliset joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle!

Liput 7€ myynnissä sekä kide.appissä ja ovelta

K-18, narikka 2,50€