Venuen Game Night Bonus Round

Torstai 24.3.2022 17:00
Liput Vapaa pääsy, tervetuloa! €

Ilokivi Venuen kerran kuussa tapahtuva GAMENIGHT.

Liittymällä Game night ryhmään Facebookissa pääset keskustelemaan, mitä pelejä kukakin on tuomassa milläkin kertaa paikalle. Punainen lanka siis onkin siinä, että osallistujat tuovat pelit mukanaan.

Pelit voivat olla melkein mitä vaan mihin tyypeillä on kiinnostusta. Niin kortti-, lauta-, kuin vaikka konsolipelitkin ovat tervetulleita. Peliaikaa klo 17-22. Game nighteissä noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia.

Game Night FB ryhmään pääset tästä https://www.facebook.com/groups/260324272760012


Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.

Muita tapahtumia maaliskuussa

Keikat

Perjantai 25.3.2022 19:00

Ursus Factory

Ursus Factory palaa pitkästä aikaa Ilokiveen!
Ursus Factory @ Ilokivi Venue 25.3.2022
Ovet klo 19. Soitto alkaa klo 20.30 paikkeilla.
Liput 20€ VAIN OVELTA.

***
Yhdeksi Suomen parhaimmista liveyhtyeistä kehuttu Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013.
Ursus Factory on poikkeuksellinen helmi suomalaisella musiikkikentällä, jonka riehakas garagerock rämisee, mutta tinkimättömästi melodiat edellä. Yhtyeen tavaramerkiksi ovat myös nousseet Pelkosen pilke silmäkulmassa kirjailemat lyriikat, joissa poukkoileva tajunnanvirta ja veitsenterävät huomiot kulkevat rinta rinnan.

Keikat

Lauantai 26.3.2022 19:00

Rossfest

19.00 Ovet ja siitä eteenpäin soitto soi.
Esittelyt bändeistä alla.
----------------------------------------------------------------------
Viimeinen Kevät

Rujo Katras
Thrash/heavymetal yhtye Jyväskylästä josta huokuu innokkuus ja luovuus nykypäivän metalliin. Bändillä toinen täyspitkä albumi julkaisua vaille valmis ja tämä uutukainen täällä kuullaankin kannesta kanteen. Edelliset löytyvät suoratoistopalveluista.

Badgered
"Badgered tarjoilee energistä tamperelaista thrash 'n rollia, joka iskee kuulijaan kuin ärsytetty mesimäyrä" 😁

RiASA
Genrerajoja potkiva möykkätrio RiASA saapuu kuumentamaan Ilokiven lauteet. Luvassa on hengästyttävää punkkihevipaahtoa, pidättelemätöntä energiaa ja tinkimätöntä asennetta. Bändi julkaisi juuri kolmannen pitkäsoittonsa Kaaoksen kämmenellä, joka on saanut huomiota mm. Radio Rockilla. Käy ottamassa Saatanan sammakko, Mielipuolien mylly, Sadistin humppa ja kumppanit haltuun ja nähdään keikalla!

—————————————
Rossi täyttää taas vuosia joten pidetään kunnon kinkerit tapahtuman kunniaksi.
Vaikka kyseessä on periaatteessa syntymäpäiväjuhlat niin lahjat jätetään hommaamatta.

Elokuvat

Maanantai 28.3.2022 17:00

Vapaa Kino

Ma 28.3. Taxi Driver

Tervetuloa katsomaan kun ahdistunut uneton ja yksinäinen taksikuski juttelee itsekseen peilin edessä.

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja päivitämme näitä ohjeita tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Muistathan, että sairaana tai oireisena ei saa lähteä elokuviin vaan pitää jäädä kotiin parantelemaan.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia elokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.