Ilokivi Venue

Ilokivi on legendaarinen rock-klubi ja keikkapaikka, kaupungin musta jalokivi. Venue tarjoilee kaupungin monipuolisimman kulttuuritarjonnan; ohjelmistossa on mm live-keikkoja, DJ-klubeja, standuppia, burleskia, teatteria ja elokuvia. Tapahtumien ikäraja on K18, ellei toisin ole erikseen mainittu.

Narikka kustantaa 3,00€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä kun nätisti pyytää. Venuelle on esteetön kulku aina ulko-ovelta permannolle saakka.

Jyrock 2023

Keikat

Jyrock 2023

Keikat

KAVI-aluesarja: Waltz with Bashir (2008)

Elokuvat

Dorothy Polonium, Memoira, Vanguardian

Keikat

Are – Kaiken Teoria -levyjulkkarit

Keikat

VENUEN OLOHUONE

Kulttuurivenue toimii päivisin jokaisen olohuoneena. Moikkaa kavereita, tee ryhmätyötä tai opiskele, pelaile lautapelejä, tai vietä muuten vaan luppoaikaa luentojen ja aktiviteettien välillä.

Aukiolot:

Olouone palvelee orientaatioviikoilla ma-to 28.8.-31.8.2023 sekä 4.9.-7.9.2023 klo 12-17.

Orientaatioviikkojen jälkeen Olkkari on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 13-17.

KAVI & ELOKUVA-APPROT

MIKÄ IHMEEN KAVI?

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin esityssarjassa näytetään klassikko- ja kulttielokuvia ympäri maailman elokuvan alkuhämärästä aina 2000 -luvulle saakka, genrerajoista välittämättä. Kaikki elokuvat näytetään fotokemiallisen jalostusprosessin läpikäyneeltä 35 mm filmiltä, Cinemeccanica Victoria 5:n tunnelmallisen raksutuksen säestämänä.

Jonneille tiedoksi, että 35 mm filmi on sellanen nauha missä on paljon kuvia peräkkäin ja ne vilistää sitten sellasen koneen läpi, joka heijastaa ne valon avulla valkokankaalle.

KAVIn leffanätökset ovat Venuella joka toinen maanantai klo 18.00, ovet klo 17.30 ja liput 6€ ovelta. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Liput myydään ovelta vain korttimaksulla.

Jyväskylän aluesarja on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen audiovisuaalisen instituutin, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

ELOKUVA-APPROT

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta järjestää yhteistyössä Ilokivi Venuen kanssa erilaisia elokuva-approja ja -maratooneja kuten vuosittain lokakuussa järjestettävät Kauhuapprot. Lisätietoja löydät Ilokiven Tapahtumat-osiosta sitä mukaan, kun tapahtumia järjestetään.

Ilokivi Venue, omalle porukalle?

Ilokivi Venuen tila on vuokrattavissa myös omaan käyttöön koulutusta, asiakastilaisuutta, seminaaria tai leffailtaa varten. Esittely ja hinnasto löytyvät Kulttuurivenuen alasivulta.