Ilokivi Venue

Ilokivi on legendaarinen rock-klubi ja keikkapaikka, kaupungin musta jalokivi. Venue tarjoilee kaupungin monipuolisimman kulttuuritarjonnan; ohjelmistossa on mm live-keikkoja, DJ-klubeja, standuppia, burleskia, teatteria ja elokuvia.

Narikka kustantaa 2,50€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä kun nätisti pyytää.

Ilokivi Venue etsii venue manageria

Oletko ravintola- ja kulttuurialan multitalentti ja superihminen? Sinulla pysyy hommat näpeissä, eikä sormi mene suuhun haastavissakaan tilanteissa. Ymmärrät, että välillä töitten hoitaminen vaatii suunnitelluista työajoista joustamista. Osaat toimia lukuisten eri yhteistyötahojen ja olla innostavana pomona työntekijöillesi. Sinulta toivottavasti löytyy jo alalta useampien vuosien vankkaa kokemusta. Jos pestiin on jonkinlaista koulutusta, niin ihan kivahan sekin on, mutta sillä ei haussa kenenkään ohi pääse keulimaan. Venuen ja ylioppilastalon omistaa JYY, eli Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, ja näin ollen erilaisten kulttuuriskenejen lisäksi myös opiskelijatapahtumien ja ylioppilaskunnan toiminnan ymmärtäminen ovat varsin hyödyllisiä taitoja.

Vastus Klubi: Craneium, Boar, Cyan Stone

Keikat

Teatteri

VapaaKino

Elokuvat

Venue Gamenight vol II

Muut

VENUEN OLOHUONE

Päivisin kulttuurivenue toimii jokaisen olohuoneena. Moikkaa kavereita, tee ryhmätyötä tai opiskele, pelaile lautapelejä, tai vietä muuten vaan luppoaikaa luentojen ja aktiviteettien välillä.

VAPAAKINO & KAVI

VAPAA KINO

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia joka toinen maanantai ja . Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Koko ohjelmisto nähtävissä Ilokivi Venuessa tai Facebookista Vapaa Kino -ryhmästä. Elokuvanäytökset järjestetään keskiviikkoisin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta klo 17.30 alkaen Ilokivi Venuen tiloissa. Näytöksiin on vapaa pääsy! Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan ensimmäiset 50 otetaan saliin.

MIKÄ IHMEEN KAVI?

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin esityssarjassa näytetään klassikko- ja kulttielokuvia ympäri maailman elokuvan alkuhämärästä aina 2000 -luvulle saakka, genrerajoista välittämättä. Kaikki elokuvat näytetään fotokemiallisen jalostusprosessin läpikäyneeltä 35 mm filmiltä, Cinemeccanica Victoria 5:n tunnelmallisen raksutuksen säestämänä.

Jonneille tiedoksi, että 35 mm filmi on sellanen nauha missä on paljon kuvia peräkkäin ja ne vilistää sitten sellasen koneen läpi, joka heijastaa ne valon avulla valkokankaalle.

KAVIn leffanätökset ovat Venuella joka toinen maanantai klo 18.00.

Jyväskylän aluesarja on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen audiovisuaalisen instituutin, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.