Ilokivi Venue

Ilokivi on legendaarinen rock-klubi ja keikkapaikka, kaupungin musta jalokivi. Venue tarjoilee kaupungin monipuolisimman kulttuuritarjonnan; ohjelmistossa on mm live-keikkoja, DJ-klubeja, standuppia, burleskia, teatteria ja elokuvia.

Narikka kustantaa 2,50€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä kun nätisti pyytää.

Horna, Morgal & Poisoner

Keikat

VapaaKino

Elokuvat

Meritta & Meeri Sarjasto

Keikat

JYRMY esittää: Skltrfest 2021

Keikat

KAVI-aluesarja: Päättymätön tarina

Elokuvat

VENUEN OLOHUONE

Päivisin kulttuurivenue toimii jokaisen olohuoneena. Moikkaa kavereita, tee ryhmätyötä tai opiskele, pelaile lautapelejä, tai vietä muuten vaan luppoaikaa luentojen ja aktiviteettien välillä.

VAPAAKINO & KAVI

VAPAA KINO

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia joka toinen maanantai ja . Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Koko ohjelmisto nähtävissä Ilokivi Venuessa tai Facebookista Vapaa Kino -ryhmästä. Elokuvanäytökset järjestetään keskiviikkoisin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta klo 17.30 alkaen Ilokivi Venuen tiloissa. Näytöksiin on vapaa pääsy! Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan ensimmäiset 50 otetaan saliin.

MIKÄ IHMEEN KAVI?

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin esityssarjassa näytetään klassikko- ja kulttielokuvia ympäri maailman elokuvan alkuhämärästä aina 2000 -luvulle saakka, genrerajoista välittämättä. Kaikki elokuvat näytetään fotokemiallisen jalostusprosessin läpikäyneeltä 35 mm filmiltä, Cinemeccanica Victoria 5:n tunnelmallisen raksutuksen säestämänä.

Jonneille tiedoksi, että 35 mm filmi on sellanen nauha missä on paljon kuvia peräkkäin ja ne vilistää sitten sellasen koneen läpi, joka heijastaa ne valon avulla valkokankaalle.

KAVIn leffanätökset ovat Venuella joka toinen maanantai klo 18.00.

Jyväskylän aluesarja on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen audiovisuaalisen instituutin, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.