Ilokivi Venue on legendaarinen keikkapaikka Jyväskylässä

Ohjelmistossa on live-keikkoja, DJ-klubeja, standuppia, burleskia, teatteria ja elokuvia. Tapahtumien ikäraja K18, ellei toisin ole mainittu.

Narikka kustantaa 3,00€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä kun nätisti pyytää. Venuelle on esteetön kulku aina ulko-ovelta permannolle saakka.

Sentenced-ilta Jyväskylässä

Keikat

Burleski

Lyttä & Tohtori Getto

Keikat

Kaj Chydeniuksen lauluja

Keikat

Ilokivi Venue

Ilokivi Venue on ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa sijaitseva kulttuuritila, jossa järjestetään elokuvanäytöksiä, teatteria, keikkoja, klubeja, stand-upia, burleskia ja muita elämyksiä. Tilan voi varata myös yksityistilaisuutta varten.

Ilokivi Venuella on anniskeluoikeudet. Ilokivi Venue on osa JYYn omaa Soihtu-liiketoimintaa.

KAVI & Elokuva-approt

KAVI-aluesarjan elokuvanäytökset

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin eli KAVIn esityssarjassa näytetään klassikko- ja kulttielokuvia ympäri maailman elokuvan alkuhämärästä aina 2000 -luvulle saakka, genrerajoista välittämättä. Elokuvat näytetään fotokemiallisen jalostusprosessin läpikäyneeltä 35 mm filmiltä, Cinemeccanica Victoria 5:n tunnelmallisen raksutuksen säestämänä.

(35 mm filmi on sellanen nauha, missä on paljon kuvia peräkkäin, ja ne vilistää sitten sellasen koneen läpi, joka heijastaa ne valon avulla valkokankaalle.)

KAVIn leffanäytökset ovat Venuella joka toinen maanantai klo 18.00. Ovet aukeavat klo 17.30 ja liput maksavat 7€ ovelta (Vain korttimaksu). Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Jyväskylän aluesarja on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen audiovisuaalisen instituutin KAVIn, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan JYYn ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen KSEKin kanssa.

JYYn teematapahtumat ja elokuva-approt

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY järjestää yhteistyössä Ilokivi Venuen kanssa erilaisia elokuva-approja ja -maratooneja kuten vuosittain lokakuussa järjestettävät Kauhuapprot. Lisätietoja löydät Ilokiven Tapahtumat-osiosta sitä mukaan, kun tapahtumia järjestetään.

Ilokivi Venue, omalle porukalle?

Ilokivi Venuen tila on vuokrattavissa myös omaan käyttöön koulutusta, asiakastilaisuutta, seminaaria tai leffailtaa varten. Esittely ja hinnasto löytyvät Kulttuurivenuen alasivulta.