Ilokivi Venue

Ilokivi on legendaarinen rock-klubi ja keikkapaikka, kaupungin musta jalokivi. Venue tarjoilee kaupungin monipuolisimman kulttuuritarjonnan; ohjelmistossa on mm live-keikkoja, DJ-klubeja, standuppia, burleskia, teatteria ja elokuvia. Tapahtumien ikäraja on K18, ellei toisin ole erikseen mainittu.

Narikka kustantaa 3,00€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä kun nätisti pyytää. Venuelle on esteetön kulku aina ulko-ovelta permannolle saakka.

VENUEN OLOHUONE

Kulttuurivenue toimii päivisin jokaisen olohuoneena. Moikkaa kavereita, tee ryhmätyötä tai opiskele, pelaile lautapelejä, tai vietä muuten vaan luppoaikaa luentojen ja aktiviteettien välillä. Venuen olohuone on avoinna tammikuussa 2023 ma-ke klo 12-17. HUOM! Viikolla 11 eli 13.-15.3. keskitymme JYYbelongin Ghibli Approihin joten olohuone suljettu!

VAPAAKINO & KAVI

VAPAA KINO

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Koko ohjelmisto nähtävissä Ilokivi Venuessa tai Facebookista Vapaa Kino -ryhmästä. Elokuvanäytökset järjestetään maanantaisin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta klo 16.00 Ilokivi Venuen tiloissa (KAVI-sarja ja Vapaa Kino vuorottelevat). Vapaa Kinon näytöksiin on vapaa pääsy! Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

MIKÄ IHMEEN KAVI?

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin esityssarjassa näytetään klassikko- ja kulttielokuvia ympäri maailman elokuvan alkuhämärästä aina 2000 -luvulle saakka, genrerajoista välittämättä. Kaikki elokuvat näytetään fotokemiallisen jalostusprosessin läpikäyneeltä 35 mm filmiltä, Cinemeccanica Victoria 5:n tunnelmallisen raksutuksen säestämänä.

Jonneille tiedoksi, että 35 mm filmi on sellanen nauha missä on paljon kuvia peräkkäin ja ne vilistää sitten sellasen koneen läpi, joka heijastaa ne valon avulla valkokankaalle.

KAVIn leffanätökset ovat Venuella joka toinen maanantai klo 18.00, ovet klo 17.30 ja liput 6€ ovelta. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Jyväskylän aluesarja on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen audiovisuaalisen instituutin, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

Ilokivi Venue, omalle porukalle?

Ilokivi Venuen tila on vuokrattavissa myös omaan käyttöön koulutusta, asiakastilaisuutta, seminaaria tai leffailtaa varten. Esittely ja hinnasto löytyvät Kulttuurivenuen alasivulta.