Maija Vilkkumaa esiintymässä Ilokiven lavalla. Paljon yleisöä seuraa esitystä lavan edessä. Lavalla näkyy muusikoita ja kirkkaat esiintymisvalot.

Ilokivi Venue on legendaarinen keikkapaikka Jyväskylässä

Ilokivi Venue on kulttuuritila ja baari ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa. Meillä on keikkoja, stand-upia, burleskia, leffanäytöksiä ja muita elämyksiä. Tilan voi varata myös yksityistilaisuutta varten.

Tapahtumakävijälle

Tapahtumiemme ikäraja on 18 vuotta, ellei tapahtuman yhteydessä ole ilmoitettu muuta ikärajaa. Narikka 3,00€ per henkilö. Korvatulppia saa baaritiskiltä. Venuelle on esteetön kulku ulko-ovelta permannolle saakka ja esteetön WC. Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Maija Vilkkumaa esiintyy Ilokivi Venuen lavalla. Taustalla kirkas esitysvalo.
Kuva: Santeri Nikkinen

Heavy Metal Thunderstrike

Keikat

WE GET BUCK 2

Keikat

Ilokivi Venue Olohuone / Living Room

Muut

Ilokivi Venue Olohuone / Living Room

Muut

Ilokivi Venue Olohuone / Living Room

Muut

Ilokivi Venue keikkojen ja yleisötilaisuuksien järjestäjälle

Ampaiseeko sinun bändisi, kollektiivisi tai keikkakonseptisi maailmankartalle juuri Ilokivestä? Otetaan selvää, onko se mahdollista.

  1. Tutustu Venueen tilana ja esiintymispaikkana tilaesittelysivullamme.
  2. Katso Ilokiven tilakalenteria ja selvitä, onko kaavailemanne päivämäärä vapaana.
  3. Kun ajankohta on suunnilleen selvillä, voit täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen. Lomake auttaa sinua kuvailemaan yleisötilaisuuttasi meille, ja saamme siitä hyvän pohjan mahdollista yhteistä keskustelua varten.

Tarjoa tapahtumaasi Ilokivi Venuelle

Lomakkeen voit täyttää, kun haluat tarjota omaa tapahtumakonseptiasi, keikkaasi tai muuta yleisötilaisuuttasi Ilokivi Venuelle.

Nimi(Pakollinen)
Edustamani yrityksen, yhteisön tai opiskelijajärjestön nimi

Tiedot tapahtumasta

Järjestätkö tilaisuuden Ilokivi Venuella (Ilokiven alakerta) vai kahdessa kerroksessa (Koko talo)?
Voit tarkistaa tapahtumakalenteristamme, milloin tiloissa on vapaata.
Päivän joustavuus(Pakollinen)
Kerro tässä, mitä viestitte yleisöllenne tapahtuman alkamis- ja päättymiskellonajasta. Ilokivi Venuen valomerkki annetaan viimeistään klo 04.00, minkä jälkeen Venue sulkeutuu.
Arvioi, kuinka paljon aikaa työryhmäsi tarvitsee tapahtuman valmisteluun. Huomioi esim. load-in, soundcheck, koristelut, myyntipöydän rakennus jne.
Realistinen arvio tapahtuman tai tilaisuuden kävijämäärästä. Huomioi arviota antaessasi tilojen maksimikapasiteetit. Ilokivi Venuen (alakerta) maksimikapasiteetti on 365 henkilöä, Ravintola Ilokiven (yläkerta) 325 henkilöä. Luvussa tulee olla huomioituna myös talon henkilökunta, tapahtumanjärjestäjän edustajat ja artistit, sekä tapahtuman osallistujat.
Tapahtuman tekniset tarpeet(Pakollinen)
Katso Ilokiven tekniset speksit-alasivu. Tekniikkamaksu peritään hinnaston mukaan.
Muu mahdollinen tieto, mitä sinulla on tässä vaiheessa tapahtumasta, sen esiintyjistä tai ohjelmasta, teknisistä tarpeista, genrestä ym.
Ennakkolipunmyynti
Haluatko, että Ilokivi toteuttaa tapahtuman ennakkolipunmyynnin Liveto-palvelussa?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Onko sinulla raideri, ohjelmarunko tai muuta tapahtumatuotannon aineistoa? Voit ladata sen tähän. Nimeäthän tiedoston huolellisesti.

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt lähettämiesi tietojen käsittelyn kuten JYYn tietosuojaselosteella kuvataan (linkki JYYn verkkosivustolle aukeaa uuteen välilehteen ja avaa pdf-muotoisen tiedoston).

Ilokivi Venue, omalle porukalle?

Ilokivi Venuen tila on vuokrattavissa myös omaan käyttöön koulutusta, asiakastilaisuutta, seminaaria tai leffailtaa varten. Esittely ja hinnasto löytyvät tilaesittelysivultamme.