Keikka- ja tapahtumajärjestäjän palvelut

Olitpa sitten toteuttamassa keikkaa, DJ-klubia, showta, tai vaikka seminaaria; Ilokiven kulttuurivenue mahdollistaa sen.

Keikkaillat bändeille ja artisteille

Venue stagella on nähty jos jonkinlaista rytmiryhmää aina big bandista black metalliin. Mitä erilaisemmat keikat ovat siis mahdollisia, joten laita rohkeasti sähköpostia.

Isot ja pienet bändit on tervetulleita läpi genrerajojen. Kun laitat mailia, niin kerro mitä oli mielessä ja millaisella diilillä. Jos bändi on maailman paras, mutta hieman vielä tuntemattomampi, niin kannattaa ehkä lähtökohtaisesti miettiä useamman bändin yhteiskeikkaa (ei huono idea kysyä joltain kavereiden bändeiltä jo etukäteen ja mainita siitä mailissa).

DJ-klubit

Ilokiven mustassa laatikossa on järjestetty huikea määrä eri kollektiivien toteuttamia DJ-klubeja. Jo vuosien ajan nämä klubit ovat tarjonneet pakopaikan tyypeille, joita keskustan yökerhojen listahittirytke enemmän vain ahdistaa.

Ennen kuin laitat spostia, niin mieti konsepti kondikseen. Meidän on hirveän vaikea lämmetä idealle ”no ajattelin soitella kaikkee hyvää musaa mun frendien kaa”.

Burleski, stand up, teatteri

Ilokivi on tunnettu Jyväskylän ja jopa koko Suomen pioneereihin kuuluvana venuena stand upin saralla, jonka lavalla monen koomikon ura on ottanut alkuaskeleensa ja jonne he ovat ilolla palanneet jo kannuksensa hankittuaan. Legendaarisen Seisomapaikka -klubin synnyinkoti.

Stand upin lisäksi Venuen ohjelmistossa on nähty monenlaista muutakin esittävää taidetta. Ilokivi Venue toimii Jyväskylän aktiivisimpana burleskiesitysten esityspaikkana ja tiloissa toimii myös Jyväskylän ylioppilasteatteri JYT. Lavalla on vuosien saatossa nähty myös improteatteria, erilaisia tanssiproduktioita, elokuvia ja väittelyiltoja ym.

Seminaarit, koulutukset, kokoukset

Ilokivi Venue soveltuu myös mainiosti erilaisten seminaarien, koulutusten ym järjestämiseen. On pidetty paneelikeskusteluja, koulutuspäiviä, luentoja, kirjajulkkareita, ensiapukoulutusta jne.

Tilasta löytyy nopea netti, iso valkokangas ja ammattitason äänentoisto, joten erilaisten av-presentaatioiden toteuttaminen onnistuu erinomaisesti.

Koska me päästään keikalle?

Ennen kuin otat yhteyttä, vilkaise tästä linkistä Ilokiven tilavarauskalenteria ja selvitä, onko kaavailemanne päivämäärä vapaana. Varauksia ei voi tehdä suoraan kalenterista.

Kenelle voin laittaa sähköpostia Venuen keikka-asioissa?

Kaikista Venuen tapahtumabuukkauksista vastaa Venue Manager, venue@ilokivi.fi