Neonya!! Party

Lauantai 29.8.2020 22:00
Liput 12,90 €

Neonya!! Party saapuu elokuun lopussa Jyväskylään yhteistyössä Ilokiven kanssa! Luvassa on yön täydeltä söpöä ja värikästä konemusiikkia sekä taatun kovaa bilemeininkiä mm. happy hardcoren, j-coren, gabberin ja anime- ja peliremixien tahdissa.

Neonya!! Party Jyväskylä 29.8.
Ilokivi, Keskussairaalantie 2
Ovet 22:00
K-18

LIPUT / TICKETS:
Early Bird 10e
Ennakko 12,90e
+ lippukaupan palvelumaksu sekä narikka (peritään ovella) 2,50e

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Neonya!! Party saapuu elokuun lopussa Jyväskylään yhteistyössä Ilokiven kanssa! Luvassa on yön täydeltä söpöä ja värikästä konemusiikkia sekä taatun kovaa bilemeininkiä mm. happy hardcoren, j-coren, gabberin ja anime- ja peliremixien tahdissa.

DJ’s:

YUKATA
Kun Yukata saapuu, bileet seuraavat! Dj Yukata tunnetaan värikkäistä ja tanssilattiat räjäyttävistä, anime-remixien täytteisistä electro- ja EDM-seteistään.

MOVESTACHE
Suomen coniskenen konkari ja pitkän linjan dj yli vuosikymmenen ajalta. Movestache nostaa bileet kattoon kovaa polkevilla remixien ja meemien täytteisillä seteillään.

NEKA
Illan raskaimmista biiteistä vastaa Suomen coni- ja hardisskenessä tunnettu NEKA joka tuo saliin arsenaalin täydeltä japanihenkistä hardcorea ja gabberia.

SADEN
Neonya!! Streamin johtohahmonakin tunnettu SadeN soittaa sataprosenttisen hyväntuulista melodista j-corea ja uk hardcorea josta ei puutu tempoa tai tiukkoja tilanteita.

HEXEXEN
Hexexen tunnetaan monipuolisista seteistään. Tällä kertaa luvassa on harvinaista herkkua 2000-luvun alun tanssipelien ja happy hardcoren maailmasta.

KEHVELI x RUSTOGA
Dj Kehveli ja Vj Rustoga täyttävät lavan superenergisellä esiintymisellään! Luvassa on täyslaidallinen tiukkoja pelimusiikkiremixejä ja muuta teemaan sopivaa bilemusiikkia.

Muita tulevia tapahtumia

Muut

Perjantai 7.8.2020

Sweet Burlesque Nights: Junttikabaree

Sweet Burlesque Nights (ei-niin-ylpeänä) esittää: JUNTTIKABAREE! 28.3.2020 ravintola Ilokiven lavan valtaavat mitä omituisemmat artistit ja heidän numeronsa. Huonoja vitsejä, slapstick…

Muut

Lauantai 22.8.2020 19:00

Sweet Burlesque Nights: Ladies´ choice

Tapahtumassa lavalle nousee upeita, vahvoja naisia niin kotoisasta Suomestamme kuin naapurimaastamme Eestistäkin. Tule nauttimaan naiseuden voimasta, burleskin riemusta ja glamourin täyttämästä tunnelmasta!

Muut

Perjantai 25.9.2020

Seisomapaikkaklubi – Teemulla on asiaa

ESITYKSESTÄ JA ESIINTYJISTÄLa 25.9.2020 klo 19.00 @Ilokivi Venue Keskussairaalantie 2Ovet esitykseen avautuvat tuntia ennen esitystä eli klo 18.00.Lavalle kimpoaa:Teemu VesterinenJussi SimolaSaku TorssonenJussi HerranenAnne MaaretLiput: 18 / 13…