Olohuone by JYY

Tiistai 5.9.2023 12:00

Arkipäivisin Ilokivi Venue toimii jokaisen olohuoneena. Moikkaa kavereita, tee ryhmätyötä tai opiskele, pelaile lautapelejä, tai vietä muuten vaan luppoaikaa luentojen ja aktiviteettien välillä.


Venuella voit nauttia kahvista, erikoiskahveista tai vaikka jostain hivenen vahvemmasta.

Klo 12- 17

Ilokivi Venuen osoite on Keskussairaalantie 2. Venuella noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita ja se on esteetön tila.


Olohuone, living room by JYY

From 12 pm to 5 pm

On weekdays, Ilokivi Venue serves as everyone’s living room. Make friends, do group work or study, play board games, or just relax between lectures and activities. You can also take a breather on the sunny terrace. At the Venue you can enjoy a coffee, a speciality coffee or even something stronger.

Muita muut syyskuussa

Muut

Tiistai 5.9.2023 17:00

Sateenkaareva Speedfriending

Klo 17-22.
Tervetuloa tutustumaan uusiin ihmisiin Ilokivi Venuelle! Speedfriending on tunnetumman deittailukonseptin hauska ja sosiaalinen sisarus. Sen tarkoituksena on herättää luovia keskusteluja ja madaltaa kynnystä keskustella tuntemattomien kanssa. Hyvät keskustelut ja mahdolliset ystävyyssuhteet ovat vain yksinkertaisen hei - ja kysymyksen päässä!

Muut

gamenight

Keskiviikko 6.9.2023 17:00

Ilokivi Game Night: New Gamers’ Night

Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan Ilokivi Venuelle Ilokivi Game Nightiin! Vapaa pääsy!
Come and play games with nice guys, have a coffee or other refreshments, or just hang out at Ilokivi Venue at Ilokivi Game Night! Free entry!

Muut

Keskiviikko 6.9.2023 13:00

Olohuone by JYY: Pelasta pallo -pakopeli!

klo 13:00-16:00

Keskiviikkona Olohuone by JYYssä pelastetaan maapallo! Pallomme nimittäin kiitää kohti hämärää tulevaisuutta, jossa lämpötilat nousevat ja luontokato häämöttää. Vielä on kuitenkin aikaa tehdä jotain.