Ilokiven kautta kaikki tapahtumasi palvelut

Ilokivi on yksi Jyväskylän tunnetuimmista tapahtumapaikoista. Monien mahdollisuuksien tapahtumatalollamme on anniskeluoikeudet ja baari. Pitopalvelu ja muut ruokatarjoilut tilaat helposti omasta ravintolastamme. Yhteistyökumppanimme hoitaa mielellään tapahtumasi valokuvauksen. Kakut suosittelemme tilaamaan naapurissamme sijaitsevan Cafe Alvarin osaavilta kakkutaikureilta!

Kauttamme löydät myös ohjelmapalveluita. Jos juhlastasi puuttuu esiintyjä, yhteistyökumppaneidemme kautta löytyvät niin bilebändit, stand up -koomikot, burleskishow’t tai vaikka yksityinen elokuvanäytös.

Juhliessasi Ilokivessä säästät myös bändin kuluissa, koska meiltä löytyvät valmiiksi keikkatasoinen PA, valot ja osaava teknikko.

Jätä tarjouspyyntö

Hääjuhla Ilokivessä

Ilokivessä järjestät ikimuistoiset häät kahden kerroksen tapahtumatalossa. Juhlan voi aloittaa yläkerran salissa, jonne mahtuu jopa 220 henkeä istuvalle illalliselle. Pienempiä juhlia varten voidaan salista vähentää kalusteita väljyyden tuomiseksi.

Ilokiven etuna hääpaikkana on sijainti Jyväskylän keskustan läheisyydessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Tapahtumatalossamme voit häiden virallisen osuuden jälkeen aloittaa jatkot alakerran monitoimitilassa, jossa hääbändi pääsee esiintymään kunnon lavalle ja tanssit voivat alkaa!

Baarimme palvelee niin ylä- kuin alakerrankin saleissa ja juhlia voi jatkaa aina aamun pikkutunneille asti.

Muista varata polttareita tai morsiussaunaa varten Opinkiven sauna samasta pihapiirissä. Minikylpylässä pääset nauttimaan ulkoporealtaan hyväilystä ja ravintolasta voit tarvittaessa tilata ruokatarjoilut saunalle illanviettoa kruunaamaan. Opinkiven saunalle saa tuoda omat juomat mukana.

Hääkuvia on mahdollista ottaa ihan juhlapaikan läheisyydessä, kauniilta ja historialliselta Jyväskylän Seminaarinmäen kampusalueelta löytyy sään salliessa monta kuvauksellista paikkaa. Voit tiedustella myös henkilö- ja tapahtumavalokuvaajaa tilaisuuteenne tästä linkistä.

 

Tutustu hääpalveluihin

Yksityistilaisuudet ja perhejuhlat Ilokivessä

Ilokiven esteettömissä tiloissa voit järjestää monenlaisia perhejuhlia. Sijaintimme Jyväskylän keskustan tuntumassa takaa, että kaikkien on helppo päästä paikalle juhliin.

Yläkerran viihtyisässä ravintolasalissa on helppo järjestää niin ristiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset, syntymäpäivät kuin muistotilaisuudetkin. Ravintolasalissa on pyörien päällä liikuteltava piano ohjelmanumeroiden avuksi. Kesäaikaan voi juhlia viettää myös suurella terassilla Seminaarinmäen vehreässä ympäristössä.

Myös järjestöjen vuosijuhlat, muut kokoontumiset ja vaikkapa pikkujoulut onnistuvat Ilokiven tapahtumatalossa.

Kysy tarjousta myös yrityksesi tilaisuuksista!

Yksityistilaisuudet ja muut juhlat

Yritystilaisuudet Ilokivessä

Esteettömät tilamme tarjoavat monipuolisia ratkaisuja erilaisiin yritystapahtumiin.

Yläkerran salissa voit järjestää pienimuotoisen messutapahtuman, pikkujoulut, isomman kokouksen tai juhlavan ruokailun. Mutkattomasti onnistuvat sellaisetkin juhlat, joissa virallinen osuus puheineen ja ruokailuineen pidetään yläkerran salissa ja iltaa jatketaan rennosti alakerran monitoimitilassa.

Ilokiven alakerran Venue, monien tuntema ”musta laatikko”, on mukautuva tila, joka somistamalla ja valaisuratkaisuilla taipuu miltei minkä vain tilaisuuden henkeen. Miltä kuulostaisi vaikkapa yrityksen oma elokuvailta, tanssit tai yksityiskeikka esiintymislavalla?

Pyydä tarjous yritystilaisuudesta

Ilokiven kokoustilat & kabinetit

Kokoustila Koivisto on pienempi kabinettimme, joka sijaitsee ylioppilastalon siivessä pääovien oikealla puolella. Tilana on erillinen sisäänkäynti, johon tilan varaaja saa avaimen. Ilman avainta tilaan pääsee aulan puolelta henkiläkunnan opastamana.

  • Tila soveltuu maksimissaan 15 hengen kokouksille.
  • Varattavissa arkisin aikavälillä 18-22.
  • Tilassa on pöytiä ja tuoleja sekä videotykki.

Yläkerran ravintolasalin takaosassa on hieman suurempi kabinetimme Halonen.

  • Tila soveltuu maksimissaan 20 hengen kokouksille.
  • Varattavissa arkisin aikavälillä 15-22.
  • Tilassa on pöytiä ja tuoleja sekä videotykki.

Ilokiven kabinettien varaukset:

JYYn jäsenpalvelusihteeri
jasenpalvelusihteeri (a) jyy.fi
+358 50 430 6747

Suuremmille kokouksille voi kysyä koko ravintolasalia käyttöön arkisin klo 18-22 välillä tai viikonloppuisin. Kysy varausta ravintolapäälliköltä: kati(a)ilokivi.fi / +358 50 367 0139

 

Kokoustilat & kabinetit Opinkiven sauna